Annonce
Faaborg-Midtfyn

Faaborgkoret synger julen ind med svensk islæt

Faaborgkoret tæller ca. 35 sangere, der glæder sig til at synge julen ind med Britta Kold på dirigentpodiet.

Faaborg/Diernæs: Faaborgkoret er i julestemning og klar til årets to traditionsrige julekoncerter. Det er adventshygge lørdag den 30. november kl. 15 i Kulturhus Byskolens sal, Grønnegade 40, i samarbejde med SOS Børnebyerne, og julekoncert onsdag den 4. december kl. 19.30 i Diernæs Kirke.

De ca. 35 sangere dirigeres af svenske Britta Kold. Hun var også korets meget vellidte leder i 2005-2009, og nodearkivaren fandt da også straks nogle af julesangene fra dengang frem fra nodearkivet, bl.a. "Jul, jul, strålande jul", der for Britta er den mest stemningsfulde julesang overhovedet. Så koret bliver også terpet i den helt rette svenske udtale, så den elskede julesang kommer til at lyde helt rigtigt.

Koncerten byder på danske julesange, engelske carols og meget mere, alt sammen med masser af julestemning, og koncerten rummer desuden et lille indslag med korets faste juleduo - Kirstine Torup, sang, og Søren Bøje, guitar.

SOS Børnebyerne har igen haft travlt med at fabrikere julegaver til den bugnende julebod, ligesom de serverer kaffe og hjemmebag til koncerten på Byskolen.

Annonce
Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Se videoen: Da kampuret slog 10 sendte barndomsbyen klapsalver af sted til Eriksen

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce