Annonce
Faaborg-Midtfyn

Faaborg-Midtfyn klar med strategi for fritids- og friluftsliv

Faaborg-Midtfyn Kommunes nye fritds- og friluftsstrategi skal være med til at trække nye indbyggere og turister til området. Arkivfoto: Jens Wognsen
Som landets første kommune har Faaborg-Midtfyn fået en fritids- og friluftsstrategi. Den skal bidrage til at gøre Faaborg-Midtfyn til et endnu bedre sted at bo og besøge.

Faaborg: Faaborg-Midtfyn har som den første kommune i landet fået en strategi for, hvordan fritids- og friluftslivet i kommunen skal udvikle sig.

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Strategiens mål er at gøre Faaborg-Midtfyn mere attraktiv både at besøge og bosætte sig i. Visionen er, at Faaborg-Midtfyn i 2026 skal være kendt som ét af Danmarks bedste områder for foreningsliv og aktivt udeliv, og den nye fritids- og friluftsstrategi har to overordnede mål: Flere borgere og turister skal være aktive i naturen, og flere borgere skal være aktive i et foreningsfællesskab.

- Faaborg-Midtfyn er allerede i dag kendt for smuk natur og for vores stærke fællesskaber og rige foreningsliv. De styrkepositioner skal vi udvikle, og her sætter den nye strategi retningen for de kommende års arbejde, lyder det fra Dansk Folkepartis Anne Møllegaard Mortensen, der er formand for kommunens Kultur- og Lokalsamfundsudvalg i pressemeddelelsen.

Venstres Søren Kristensen, der er formand for Teknik- og Miljøudvalget, har også været med i udviklingen af strategien.

- Det er ikke nok, at vi bare har en overordnet vision. Derfor indeholder strategien også en række konkrete mål og delmål, så vi frem mod 2026 løbende kan holde øje med udviklingen og sikre os, at vi er på rette vej, siger han i kommunens pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Ekstern analyse giver politikere ondt i maven: - Unge bliver tabt på gulvet

Annonce