Annonce
Faaborg-Midtfyn

Faaborg hjælper Faaborg: Mediehuse går sammen om at støtte Faaborg – og har brug for dig

Sådan her kommer den til at se ud, T-shirten. Logoet her er dog sat på billedet efterfølgende, da T-shirtsene endnu ikke er produceret. Men det bliver de - og forhåbentlig i stort antal. Her er det Maria Retoft Pedersen, Ugeavisen Faaborg, og Henrik Poulsen, Det Rigtige Faaborg, der viser frem. Foto: Jørn Ungstrup
Ny kampagne skal skyde gang i butiks- og handelsliv efter coronakrise.

Faaborg: Vi skal have gang i Faaborg igen, når corona-smittekæderne er brudt, og Faaborg igen åbner op for arbejdspladser, butikker og spisesteder.

Men det kommer til at kræve en ekstra indsats at komme tilbage til noget, der bare minder om det normale.

Det skal vi hjælpe hinanden med, og derfor går byens to mediehuse, Det Rigtige Faaborg og og Ugeavisen Faaborg, sammen om en kampagne, der først og fremmest skal samle byen og revitalisere liv i gader, i butikker og på spisesteder.

Vi kalder kampagnen ”Faaborg hjælper Faaborg”, og den skal samle penge ind til en pulje, vi allesammen kan få glæde af. Sammen med Intersport Faaborg har vi lavet en T-shirt med budskabet "Faaborg hjælper Faaborg", så vi forhåbentlig kan gøre det meget synligt i bybilledet, at vi tænker på og støtter hinanden.

For hver af jer, der køber en T-shirt med det slogan, lægger vi 100 kroner til side i en pulje, der skal puste livet tilbage i Faaborg. Skulle der blive penge til overs fra produktion og distribution, ryger de selvfølgelig også i puljen.

Du skal være med til at bestemme, hvordan pengene skal bruges, for vi sender to forslag til afstemning:

1) En hel festdag med musik, underholdning, mad og drikke på Torvet, når myndighederne igen siger god for større forsamlinger.

2) En lokal hjælpepakke til foreningen Vores Faaborg & Egn, som kan bruge støtten til at nedsætte kontinentet for sine medlemmer.

Afstemningen finder sted på Facebook-siden ”Faaborg hjælper Faaborg”.

Du kan bestille din T-shirt på https://www.fiordstyle.dk

Projektet er søsat af Det Rigtige Faaborg og Ugeavisen Faaborg. Design og trykning er lavet i Faaborg af faaborgensere.

Du vil modtage din T-shirt, når Faaborg og samfundet igen vågner op til dåd.

Foto: Jørn Ungstrup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce