Annonce
Faaborg-Midtfyn

Faaborg Gymnasium: Infomøder bliver til infouge

Rektor Jesper Hasager Jensen inviterer sammen med lærerne og eleverne til infouge på Faaborg Gymnasium i uge 3. Arkivfoto: Bent Warncke
Annonce

Faaborg: De årlige infomøder for kommende elever er en vigtig brik i Faaborg Gymnasiums kontinuerlige bestræbelser på at tiltrække nye elever.

Men alting er anderledes i denne coronatid, og det rammer også gymnasiets infomøder, som efter planen skulle være holdt tirsdag 19. og lørdag 23. januar.

De kan ikke afvikles på gymnasiet, som de plejer, men i stedet vil gymnasiet gøre uge 3 til en infouge.

I et opslag på sin hjemmeside skriver Faaborg Gymnasium:

"Du står over for at skulle vælge ungdomsuddannelse. Det er en vigtig beslutning, som vi gerne vil hjælpe dig med at træffe, så du tager et oplyst og bevidst valg, der opfylder dine ønsker. Da verden ikke er helt, som vi kender den, er vores fysiske infomøder den 19. og 23. januar 2021 i år aflyst. I stedet for infomøder tilbyder vi i år en hel infouge med mulighed for at booke samtaler med rektor, studievejleder, lærere og elever. Du er velkommen til at booke flere forskellige samtaler. Samtalerne kan bookes her: https://faaborg-gym.dk/tilbud-om-virtuelle-samtaler/"

Rektor Jesper Hasager Jensen oplyser, at man kan booke samtaler fra mandag til og med lørdag i uge 3.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce