Annonce
Kerteminde

Førstesal på Langeskov Centret: Nu skal ejerne finde en, der vil bygge

Står det til centerforeningen så bliver dette kludetæppe af forskellige tagtyper dækket af en stribe nye boliger. Grafik: Leif Nørmark
Med en godkendt lokalplan i lommen er Grundejerforenningen for Langeskov Butikscenter nu klar til at gå ud og lede efter en køber til byggeretten oven på centeret.
Annonce

Langeskov: - Der er meget, der kan gå galt, det ved vi godt. Men det er ikke lig med, at så skal vi ikke forsøge.

Claus Moltrup, formand for Grundejerforeningen for Langeskov Butikscenter, og resten af bestyrelsen er netop blevet enige om, at nu skal de begynde at se sig om efter nogen, der vil bygge boliger oven på centerets flade tag. Med byrådets godkendelse af en lokalplan for førstesalen på centeret, er der en byggeret, de kan sælge.

- Vi skal finde en investor, der kan se en forretning i at gå i gang med byggeriet.

Men han forsikrer, at det hverken bliver i dag eller i overmorgen, at der går noget byggeri i gang.

- Der er meget, der skal falde på plads, og der er forhindringer. Men det er et spændende projekt, der er et forsøg værd.

Inde i centeret er der selvstændige ejere for hver enkelt matrikel - dem der er samlet i grundejerforeningen. Når/hvis der skal bygges, skal hver enkelt grundejer sige ja til projektet.

- I første omgang har alle givet en forhåndsgodkendelse. En kommende bygherre skal have godkendelse af hver eneste grundejer, til at gøre hvad der er nødvendigt for at sikre, at hele bygningen kan bære at blive bygget ovenpå, forklarer Claus Moltrup.


- Der er meget, der skal falde på plads, og der er forhindringer. Men det er et spændende projekt, der er et forsøg værd.

Claus Mortrup, formand for Grundejerforeningen for Langeskov Butikscenter


- Nogle vil blive påført større gener end andre, så det bliver i hver enkelt tilfælde et spørgsmål om at afveje fordele og ulemper.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Offer for knivstik i Munkebo er død: 29-årig mand sigtes for drab

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Annonce