Annonce
Nordfyn

Første spadestik taget: Hængekøjehotel på vej i Otterup

Borgmester Morten Andersen (V) kunne sammen med formand for Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget Mette Landtved-Holm (V) tage de første spadestik til byggeriet af spejdernes friluftsoase. I baggrunden er det spejderleder Lisbeth Achton-Boel, minispejder Mille, bestyrelsesmedlem Pernille, juniorspejder Roziatta, minispejder Akitta, spejderleder Birgitte og formand Søren Eimers. Privatfoto

Otterup: Tirsdag blev det første spadestik taget til de blå spejderes nye hængekøjehotel i Otterup.

Under kyndig observation af spejderne kunne borgmester Morten Andersen (V) og formand for Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget Mette Landtved-Holm (V) stikke spaderne i jorden og markere igangsættelsen af byggeriet.

Projektet, der er døbt Friluftsoasen, og som er støttet med 230.000 kroner af foreningen LAG MANK, der er et samarbejde mellem Middelfart, Assens, Nordfyns og Kerteminde kommuner.

Friluftsoasen kommer til at byde på både hængekøjehotel, udekøkkener, sheltere, bålhytte og muldtoilet og bliver placeret bag spejderhytten på Stenløkkevej.

Foruden de 230.000 kroner fra LAG MANK har projektet også fået støtte fra Friluftsrådet, Nordea-fonden, Albani-fonden og Nordfyns Kommunen.

Folkene bag har tidligere fortalt til Fyens Stiftstidende, at de forventer, projektet står færdigt ved udgangen af 2020./MAYRA

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Carlslund genåbnet: Så er der atter æggekage med flæsk og bacon

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Annonce