Annonce
Middelfart

Første skoledag: Ny uddannelse slog dørene op i Middelfart

Middelfart: Mandag klokken 9.15 trådte 120 elever på FGU Middelfart for første gang ind ad dørene på den uddannelse, som skal forberede dem på en erhvervs- eller gymnasial uddannelse eller et job. Foto: Pernille Mortensen
Annonce

Middelfart: Mandag klokken 9.15 trådte eleverne på FGU Middelfart for første gang ind ad dørene på den uddannelse, som skal forberede dem på en erhvervs- eller gymnasial uddannelse eller et job.

Det samme gjorde elever i Billund, Vejle og Fredericia. Skolerne er en del af FGU Trekanten, som i samarbejde med både kommuner, erhvervslivet og organisationer vil forsøge at sikre de unge, at de kan komme videre i enten uddannelse eller arbejde med de kompetencer og færdigheder, der skal til.

I alt startede 640 elever mandag 12. august, og i Middelfart blev første skoledag på den nye FGU-uddannelse markeret med besøg af borgmester Johannes Lundsfryd (S).

FGU-tilbuddet henvender sig til unge mellem 15 og 25 år, som er erklæret ikke-uddannelsesparate.

FGU står for forberedende grunduddannelse og er en uddannelse, som skal gøre ikke-uddannelsesparate unge mellem 15 og 25 år klar til en erhvervs- eller gymnasial uddannelse eller til job. Foto: Pernille Mortensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB For abonnenter

Hyllegaard efter sit første Superliga-mål: - Det er det, man drømmer om

Annonce