Annonce
Underholdning

Første af sin slags i Danmark: Svendborgs Kulinariske Turistbureau åbner

Torsdag eftermiddag var der åbningsreception for Svendborgs Kulinariske Turistbureau, der dog først rigtig åbner mandag. Her kommer projektleder i Kulinarisk Sydfyn Mikael Hansen (t.v.) til at sidde side om side med eventchef Anja Mia Haas. Her er de fotograferet med byens borgmester Bo Hansen. Foto: Michael Thorbjørnsen.
Torsdag var der reception for det nye Kulinariske Turistbureau på havnen. Det åbner officielt mandag.

Svendborg: Det er den første af sin slags i landet, og på mandag åbner det så: Svendborgs Kulinariske Turistbureau.

Her kan turister henover den kommende måned komme forbi og blive guidet rundt i de mange madoplevelser og kulinariske aktiviteter, som egnen har at byde på.

Det forklarer Mikael Hansen, projektleder i fødevaremarkedet Kulinarisk Sydfyn, der torsdag holdt åbningsreception for det nye turistkontor.

- Vi ønsker at fremme det kulinariske og fødevareproducenterne i området, hvilket altid har været mantraet for Kulinarisk Sydfyn. Fra på mandag sidder vi så og kan vejlede de folk, der kommer ind og ønsker at vide noget om fødevarer, siger Mikael Hansen, som sammen med Trine Nielsen skal varetage det kulinariske turistbureau, som har fået hjemme i Maritimt Center sammen med Svendborg Event

- De vil kunne få alt den information, de vil have, og for eksempel blive henvist til Byens Gårdbutik, hvis de vil have nogle specielle produkter, eller købe nogle i selve Svendborg Event, tilføjer han.

Ny app

Udover de gode råd vil turister, der kommer forbi kontoret, få mulighed for at samle et hæfte op, hvori de kan læse mere om de mange fødevareproducenter, der er på Syd-, Øst- og Midtfyn og Langeland, Ærø og øerne. Desuden vil de kunne høre mere om den nylancerede app "Taste Funen", der blandt andet indeholder et kort over områdets producenter og kulinariske aktiviteter.

Det kulinariske turistbureau har åbent fra på mandag klokken 10 og vil den næste måneds tid være bemandet mellem klokken 10 og 14 mandag til fredag.

- Her vil vi prøve at føle på interessen hos de gæster, der kommer ind. Er de mest til en cykeltur, er de til det kulinariske eller til en helt tredje ting? Det vil vi lære mere om, lyder det fra Mikael Hansen.

Annonce
Annonce
Fyn For abonnenter

Testet negativ i kviktest, men positiv i pcr-test: Sosu'eren Louise endte med at smitte patient på sit arbejde

Dødsfald

Johannes Møllehave er død

Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce