Annonce
Odense HC

Før skæbnebrag: Odense HC uden Mie Højlund

Mie Højlund bliver ikke klar til Odense HC's anden semifinalekamp mod Herning-Ikast Håndbold onsdag aften. Arkivfoto: Annelene Petersen
Odense HC's cheftræner, Jan Pytlick, kan før den afgørende semifinale mod Herning-Ikast, onsdag, bekræfte, at profilen Mie Højlund ikke når at blive klar.
Annonce

HÅNDBOLD: Odense HC kan ikke se frem til forstærkning, inden holdet onsdag eftermiddag tager busturen mod det midtjyske til den anden og afgørende DM-semifinalekamp mod Herning-Ikast Håndbold. Taber fynboerne eller spiller uafgjort, er mulighederne for fynsk DM-guld væk.

Profilen Mie Højlund, der skadede sin finger for godt tre uger siden i en slutspilskamp mod Nykøbing, er endnu ikke blevet sin skade kvit og kommer i stedet til at se med fra tribunen sammen med holdets anden skadede profil, Mette Tranborg.

- Mie bliver ikke klar. Det er lidt øv, men sådan er det jo. Det kan vi desværre ikke gøre så meget ved, siger Odense HC's cheftræner, Jan Pytlick.

Mie Højlunds skade er næsten kulmination på en forfærdelig uheldig sæson for Odense HC på højre back. Først manglede Maja Jakobsen til Final4-pokalstævnet i Esbjerg, og det blev kort efter offentliggjort, at hun var gravid. To måneder senere mistede holdet så Mette Tranborg, da hun rev sit ene korsbånd i højre knæ over.

Efterfølgende ledte holdet efter den bedste løsning med en højrehåndet på højre back og virkede til at have fundet den efter nogle flotte præstationer fra Mie Højlund på positionen. Men 10. april mod Nykøbing Falster Håndbold udgik Højlund også, og Odenses jagt på den nye, bedste løsning er skudt i gang.

Forskellen er bare, at holdet ikke længere har tid til at eksperimentere med en finaleplads på højkant.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce