Annonce
OB

Før OB-Brøndby: Stærk støj på stadion på lørdag

Det kan blive en gevaldig fest på lørdag på stadion, hvis OB erobrer bronzemedaljerne. Her jubler Bashkim Kadrii, Casper Nielsen og Troels Kløve efter en scoring mod Esbjerg. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Kim Larsen-tribute-bandet "En Lille Pose Støj" på scenen i fanzonen før OB-Brøndby-kampen, som allerede har solgt over 10.000 billetter.

FODBOLD: Der bliver støj på Nature Energy Park på lørdag, når OB jagter bronzemedaljer og Europa-billetter i en slags finale mod Brøndby.

- Over 10.000 fodboldfans har allerede sikret sig billet til kampen på lørdag, og weekendens resultater har kun øget interessen yderligere, siger Jack Jørgensen, kommerciel chef i OB i en pressemeddelelse.

Mandag aften blev konditionerne ekstra skærpet, da Brøndby vandt over FC Midtjylland, der stillede med ti nye spillere, og dermed sikrede sig en chance for at nå fjerdepladsen og stjæle Europa-billetten fra OB med en sejr over fynboerne.

Derfor kan udebaneafsnittet sagtens nu gå hen og blive fyldt helt op med 2500 Brøndby-fans, som der var senest, da Brøndby var i Odense.

Men der bliver også støj i fanzonen før kampen. Kampen spilles kl. 17.00, men festen begynder allerede kl. 15.00. Der er happy hour i Albani Fanzone frem til kl. 16.00.

15.45 går det lokale Kim Larsen-tribute band "En Lille Pose Støj" på scenen blandt andet med live-udgave af "Her i Odense", som før hver kamp brager ud af hjørnerne på stadion med Kim Larsens stemme. Lørdag fremfører den tidligere OB- og B1909-målmand og bandets forsanger Claus Balslev sangen om Odense, Fyn og OB.

Claus Balslev var blandt andet med på træningsturen til Rio de Janeiro i Brasilien i januar 1995, da OB havde elimineret Real Madrid. Reservekeeper Thomas Sørensen var blevet skadet, så Claus Balslev kom med som reserve for Lars Høgh.

Det er ti år siden, at der sidst har været over 15.000 tilskuere på stadion. Det skete, da FC København var gæster den 13. maj 2009.

OB opfordrer folk til at tage offentlige transportmidler eller cyklen, fordi P-mulighederne omkring stadion er begrænsede på grund af letbane-byggeriet.

OB er sikker på fjerdepladsen med uafgjort og dermed en Europa-playoff-kamp i Odense mod Randers eller AGF.

Uafgjort kan også give bronze, hvis Esbjerg samtidig taber i Herning mod Midtjylland. Hvis Esbjerg vinder i Herning, så kan OB end ikke med sejr over Brøndby få bronze. OB kan sikre sig bronzen med sejr, hvis Esbjerg taber eller spiller uafgjort.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Ole H. hos Aktive Seniorer

Klumme

En livsingrediens, du ikke må f**** med

Det var blevet mørkt, da de to ladvogne endelig kørte afsted - fyldt med alskens indbo. Stumtjeneren, skænken, lænestolen og alt det andet habbengut, der vidnede om, at et liv engang var blevet levet med tingene. Huset, som tingene kom fra, var lige så mørk som aftenen. Jeg har set husets to gamle beboere mange gange. Sludret med dem om campingvognen, ferien sydpå og julefrokosten i pensionistklubben. Om længslen efter besøgene, der pludselig stoppede – og sorgen over det. ”Hvorfor?”, hang altid tungt i luften. En dag var kvinden væk. Demensen havde taget hende, sagde nogle. Længe efter konen forsvandt, så jeg manden gå alene frem og tilbage på vejen. Han så fortabt og trist ud. Ensom. I stedet for at tage kontakt til den gamle mand, begyndte jeg at ”gemme” mig, når jeg så ham. Bag min telefon, mit pandehår eller mælken, der i raketfart skulle på køl. For jeg har jo virkelig travlt, ikk’? Åbenbart alt for meget om ørerne til at give den gamle mand fem minutter af min tid (for hvad nu, hvis han, ligesom Fakta, gerne ville have, at jeg blev lidt længere?). Dét var der altså ikke tid tid. Nu er manden også væk. Det har han været et godt stykke tid. Jeg har taget mig selv i at hold øje med, om han kom forbi min vindue. Det gjorde han ikke. Mon han er død lige som livet i huset? Er han kommet på plejehjem? Er der overhovedet andre end mig, der har bemærket, at han er væk? Jeg ville ønske, at jeg kunne spole tiden tilbage. At jeg havde taget hovedet ud af r**** og talt med min næsten nabo, som jeg gjorde for år tilbage. For hvad er egentlig mere vigtigt end, at vi ser hinanden og tager os tid til hinanden? Relationer er det vigtigste i verden. Det er dem, der er med til at holde ensomheden fra døren. Relationer får os til at føle os i live. Studier viser faktisk, at det skærer år af vores levetid, hvis vi ikke er en del af relationer. Det tomme hus og møblerne på vognenes lad fik mig for alvor til at vende blikket mod en af mine relationer, hvor mørket er ved at falde på. Det fik mit til at tænke på, hvordan tid er en livsingrediens, vi ikke må f**** med. En dag har vi ikke mere tid at give af. Vi skal sænke farten og lade være med at spilde tiden på at brokke os over vejret eller lørdagens genudsendelser på tv. Tidsspilde er det også at bære nag, være vrede over fortiden, at kæmpe for at få ret eller for at ændre andre. Vi skal give hinanden vores (nu)tid. Være sammen med de mennesker, vi holder af. Tale med hinanden – naboen, forældre, kassedamen, ens børn, taxichaufføren, venner. Give hinanden kys, kram og komplimenter. Hver dag. Dét er en god måde at bruge tiden på.

Annonce