Annonce
OB

Før OB-Brøndby: Stærk støj på stadion på lørdag

Det kan blive en gevaldig fest på lørdag på stadion, hvis OB erobrer bronzemedaljerne. Her jubler Bashkim Kadrii, Casper Nielsen og Troels Kløve efter en scoring mod Esbjerg. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Kim Larsen-tribute-bandet "En Lille Pose Støj" på scenen i fanzonen før OB-Brøndby-kampen, som allerede har solgt over 10.000 billetter.

FODBOLD: Der bliver støj på Nature Energy Park på lørdag, når OB jagter bronzemedaljer og Europa-billetter i en slags finale mod Brøndby.

- Over 10.000 fodboldfans har allerede sikret sig billet til kampen på lørdag, og weekendens resultater har kun øget interessen yderligere, siger Jack Jørgensen, kommerciel chef i OB i en pressemeddelelse.

Mandag aften blev konditionerne ekstra skærpet, da Brøndby vandt over FC Midtjylland, der stillede med ti nye spillere, og dermed sikrede sig en chance for at nå fjerdepladsen og stjæle Europa-billetten fra OB med en sejr over fynboerne.

Derfor kan udebaneafsnittet sagtens nu gå hen og blive fyldt helt op med 2500 Brøndby-fans, som der var senest, da Brøndby var i Odense.

Men der bliver også støj i fanzonen før kampen. Kampen spilles kl. 17.00, men festen begynder allerede kl. 15.00. Der er happy hour i Albani Fanzone frem til kl. 16.00.

15.45 går det lokale Kim Larsen-tribute band "En Lille Pose Støj" på scenen blandt andet med live-udgave af "Her i Odense", som før hver kamp brager ud af hjørnerne på stadion med Kim Larsens stemme. Lørdag fremfører den tidligere OB- og B1909-målmand og bandets forsanger Claus Balslev sangen om Odense, Fyn og OB.

Claus Balslev var blandt andet med på træningsturen til Rio de Janeiro i Brasilien i januar 1995, da OB havde elimineret Real Madrid. Reservekeeper Thomas Sørensen var blevet skadet, så Claus Balslev kom med som reserve for Lars Høgh.

Det er ti år siden, at der sidst har været over 15.000 tilskuere på stadion. Det skete, da FC København var gæster den 13. maj 2009.

OB opfordrer folk til at tage offentlige transportmidler eller cyklen, fordi P-mulighederne omkring stadion er begrænsede på grund af letbane-byggeriet.

OB er sikker på fjerdepladsen med uafgjort og dermed en Europa-playoff-kamp i Odense mod Randers eller AGF.

Uafgjort kan også give bronze, hvis Esbjerg samtidig taber i Herning mod Midtjylland. Hvis Esbjerg vinder i Herning, så kan OB end ikke med sejr over Brøndby få bronze. OB kan sikre sig bronzen med sejr, hvis Esbjerg taber eller spiller uafgjort.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
GOG

Følg med live: GOG mod Sønderjyske

Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Annonce