Annonce
Sydfyn

Før guldbraget: Gult hjørne bliver fyldt i Aalborg

GOG sendte 400 fans af sted til den første DM-finale i Aalborg, og det gule hjørne bliver også fyldt til sidste plads i den afgørende DM-finale på søndag. Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix
GOG sender 400 gule tilskuere af sted til den afgørende DM-kamp på søndag.

Gudme: GOG kan atter vente massiv støtte, når holdet søndag eftermiddag spiller den tredje og afgørende DM-finale i håndbold i Jutlander Bank Arena i Aalborg.

GOG-direktør Kasper Jørgensen fortæller, at holdet sender 400 fans afsted mod Aalborg, så hele GOG-sektionen bliver fyldt i den tætpakkede arena.

- Vi sender to busser af sted, og derudover er der rigtig mange, der kører i egen bil, siger GOG-direktøren, der også fortæller, at efterspørgslen efter billetter har været enorm.

- Jeg har talt med dem i Aalborg et par gange, og de fortæller, at de bliver fuldstændig væltet af folk, der ønsker at få billetter til kampen.

Der er plads til 5020 tilskuere i Jutlander Bank Arena, der var proppet til sidste plads, da GOG sidste søndag tog første stik og vandt 33-30. Efter nederlaget foran 2011 tilskuere i Gudme torsdag aften, skal kampen om DM-guldet nu afgøres i Aalborg, og her ser GOG-direktøren frem til den gule støtte.

- I den første kamp i Aalborg betød det meget. Jeg har et billede af, at vi fyldte ligeså meget som Aalborg-tilskuere, og drengene sagde også efter kampen, at de godt kunne mærke opbakningen, fortæller Kasper Jørgensen.

GOG har ikke vundet det danske mesterskab siden 2007. Siden har klubben været ramt af konkurs og været degraderet til 2. division, men nu spiller GOG for første gang siden igen med om DM-guldet.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce