Annonce
Sydfyn

Før guldbraget: Gult hjørne bliver fyldt i Aalborg

GOG sendte 400 fans af sted til den første DM-finale i Aalborg, og det gule hjørne bliver også fyldt til sidste plads i den afgørende DM-finale på søndag. Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix
GOG sender 400 gule tilskuere af sted til den afgørende DM-kamp på søndag.

Gudme: GOG kan atter vente massiv støtte, når holdet søndag eftermiddag spiller den tredje og afgørende DM-finale i håndbold i Jutlander Bank Arena i Aalborg.

GOG-direktør Kasper Jørgensen fortæller, at holdet sender 400 fans afsted mod Aalborg, så hele GOG-sektionen bliver fyldt i den tætpakkede arena.

- Vi sender to busser af sted, og derudover er der rigtig mange, der kører i egen bil, siger GOG-direktøren, der også fortæller, at efterspørgslen efter billetter har været enorm.

- Jeg har talt med dem i Aalborg et par gange, og de fortæller, at de bliver fuldstændig væltet af folk, der ønsker at få billetter til kampen.

Der er plads til 5020 tilskuere i Jutlander Bank Arena, der var proppet til sidste plads, da GOG sidste søndag tog første stik og vandt 33-30. Efter nederlaget foran 2011 tilskuere i Gudme torsdag aften, skal kampen om DM-guldet nu afgøres i Aalborg, og her ser GOG-direktøren frem til den gule støtte.

- I den første kamp i Aalborg betød det meget. Jeg har et billede af, at vi fyldte ligeså meget som Aalborg-tilskuere, og drengene sagde også efter kampen, at de godt kunne mærke opbakningen, fortæller Kasper Jørgensen.

GOG har ikke vundet det danske mesterskab siden 2007. Siden har klubben været ramt af konkurs og været degraderet til 2. division, men nu spiller GOG for første gang siden igen med om DM-guldet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

En livsingrediens, du ikke må f**** med

Det var blevet mørkt, da de to ladvogne endelig kørte afsted - fyldt med alskens indbo. Stumtjeneren, skænken, lænestolen og alt det andet habbengut, der vidnede om, at et liv engang var blevet levet med tingene. Huset, som tingene kom fra, var lige så mørk som aftenen. Jeg har set husets to gamle beboere mange gange. Sludret med dem om campingvognen, ferien sydpå og julefrokosten i pensionistklubben. Om længslen efter besøgene, der pludselig stoppede – og sorgen over det. ”Hvorfor?”, hang altid tungt i luften. En dag var kvinden væk. Demensen havde taget hende, sagde nogle. Længe efter konen forsvandt, så jeg manden gå alene frem og tilbage på vejen. Han så fortabt og trist ud. Ensom. I stedet for at tage kontakt til den gamle mand, begyndte jeg at ”gemme” mig, når jeg så ham. Bag min telefon, mit pandehår eller mælken, der i raketfart skulle på køl. For jeg har jo virkelig travlt, ikk’? Åbenbart alt for meget om ørerne til at give den gamle mand fem minutter af min tid (for hvad nu, hvis han, ligesom Fakta, gerne ville have, at jeg blev lidt længere?). Dét var der altså ikke tid tid. Nu er manden også væk. Det har han været et godt stykke tid. Jeg har taget mig selv i at hold øje med, om han kom forbi min vindue. Det gjorde han ikke. Mon han er død lige som livet i huset? Er han kommet på plejehjem? Er der overhovedet andre end mig, der har bemærket, at han er væk? Jeg ville ønske, at jeg kunne spole tiden tilbage. At jeg havde taget hovedet ud af r**** og talt med min næsten nabo, som jeg gjorde for år tilbage. For hvad er egentlig mere vigtigt end, at vi ser hinanden og tager os tid til hinanden? Relationer er det vigtigste i verden. Det er dem, der er med til at holde ensomheden fra døren. Relationer får os til at føle os i live. Studier viser faktisk, at det skærer år af vores levetid, hvis vi ikke er en del af relationer. Det tomme hus og møblerne på vognenes lad fik mig for alvor til at vende blikket mod en af mine relationer, hvor mørket er ved at falde på. Det fik mit til at tænke på, hvordan tid er en livsingrediens, vi ikke må f**** med. En dag har vi ikke mere tid at give af. Vi skal sænke farten og lade være med at spilde tiden på at brokke os over vejret eller lørdagens genudsendelser på tv. Tidsspilde er det også at bære nag, være vrede over fortiden, at kæmpe for at få ret eller for at ændre andre. Vi skal give hinanden vores (nu)tid. Være sammen med de mennesker, vi holder af. Tale med hinanden – naboen, forældre, kassedamen, ens børn, taxichaufføren, venner. Give hinanden kys, kram og komplimenter. Hver dag. Dét er en god måde at bruge tiden på.

Annonce