Annonce
Fyn

Før Fynsserie-premiere: Ung forsvarsspiller til B1909

20-årige Christian Jørgensen er ny mand i det røde midterforsvar, hvor han er udset til at være makker med anfører Rune Corfitzen. Foto: B1909
Fynsserien og Danmarksserien spiller allerede kampe i august, hvor de højere rækker ligger stille efter forskubningen på grund af corona-pausen.
Annonce

Fodbold: 20-årige Christian Jørgensen er ny mand i B1909's midterforsvar, hvor han er udset til at være makker med anfører Rune Corfitzen, melder B1909. Jørgensen afløser Rune Rasmussen, der for nylig skiftede til Marienlyst.

- Christian Jørgensen har fået en stor del af sin fodboldopvækst i Oure, hvorfra han kender flere af de øvrige unge nytilkomne i den røde trup. Senest har den 185 cm høje forsvarsspiller været et smut i barndomsklubben Frederikssund, hvor det er blevet til kampe i Danmarksserien. På grund af studier vender Jørgensen atter retur til Fyn, og glædeligvis med fodboldmæssigt ophold i B1909, melder nierne.

Christian Jørgensen har fået en stor del af sin fodboldopvækst i Oure, hvorfra han kender flere af de øvrige unge nytilkomne i den røde trup


Christian Jørgensen har fået en stor del af sin fodboldopvækst i Oure, hvorfra han kender flere af de øvrige unge nytilkomne i den røde trup

B1909-manager John Andersen


- Først og fremmest har jeg valgt nierne, fordi jeg har hørt, at klubben spiller en god gang fodbold og har en ambition om at blive endnu bedre. Desuden har jeg kun hørt godt om truppen, så jeg glæder mig til at møde dem alle og forhåbentlig bidrage til den fede kultur. Jeg har også spillet sammen med de andre Oure-drenge, som er skiftet til B1909, og jeg boede på værelse med Magnus Rahbek på skolen, lyder det fra Christian Jørgensen.

Manager John Andersen:

- Personligt synes jeg at det er en forstærkning til truppen. Christian Jørgensen er godt skolet i Oure, han er en fodboldklog, spillende og teknisk dygtig midterforsvarer, der læser spillet godt. Jeg glæder mig også over, at de her Oure-drenge ser B1909 i Odense som en klub, der spiller flot fodbold, basunerer John Andersen.

B1909 og de 13 andre Fynsseriehold har premiere i weekenden 14.-15. juli. Nierne indleder om lørdagen klokken 14 med en udekamp hos Dalums andethold.

Danmarksserien har premiere i samme weekend.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Påvirket fynbo fik taget bilen

Annonce