Annonce
GOG

Før fredagens liga-brag i Holstebro - TTH lurer på revanchen mod GOG

GOG-spillerne jubler over søndagens finale-sejr over TTH Holsebro. Spørgsmålet er om fynboerne med de mange kampe i benene kan gentage en sejr mod Holstebro, der har holdt flere af deres profiler i ro siden søndagens kamp. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
TTH Holstebro fik sparet tre profiler i midtugekampen mod Rhein-Neckar Löwen, mens GOG slæbte sig igennem et nederlag mod et mere upåagtet schweizisk hold.
Annonce

HÅNDBOLD: GOG går ind til opgøret i Holstebro med en vis mental overhånd efter søndagens pokalsejr over TTH-mandskabet. Men fynboerne har dog fået tæret alvorligt på energidepoterne med først de to kampe i weekendens final four og en tur fluks til Schweiz. Her holdt det også hårdt for GOG, der dog begrænsede nederlaget til fire mål og dermed kunne kvalificere sig til gruppespillet i EHF European League med en samlet sejr over Pfadi Winterthur.

Også TTH Holstebro var i europæisk aktion tirsdag, men mod et noget mere intimiderende Rhein-Neckar Löwen-mandskab. Efter et hjemmebanenederlag på 22-28 i den første kamp tog Holstebro til Tyskland uden Nikolaj Enderleit og Jonas Porup, der blev hjemme for at "pleje småskavanker". Magnus Bramming sad også på bænken i kampen, der blev Holstebros europæiske endestation for denne gang trods en sejr på 27-26.

Dermed er tre af klubbens største profiler formentlig klar til at tage imod et GOG-mandskab, der må formodes ikke at have lige så meget krudt i tanken.

I herreligaen har GOG fået en fornuftig start med sejre i de tre seneste kampe. Kun i udekampen mod Skjern Håndbold mistede holdet point, da det blev til uafgjort 31-31.

TTH har et point mindre efter et nederlag til Sønderjyske i forrige runde.

GOG-truppen er fortsat mærket af det hårde program med tre kampe på fire dage - afsluttende med søndagens pokalsejr. Torsdag var træningen på banen i Gudme afkortet til 20 minutter.

Stregprofilen Anders Zachariassen trækkes fortsat med problemer i sin ene fod men forventes at være med i Holstebro.

- Vi har alt at vinde og er klar til at give den et ordentligt skud, siger cheftræner Nicolej Krickau.

Annonce
Navne For abonnenter

Dødsfald: Alexander Vedernikov var et beskedent og privat menneske, men når han besteg podiet foran orkestret, gav han sig fuldt ud

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce