Annonce
Sport

Før en fredag aften i januar i Herlev - Odense Bulldogs prøver at ride på den seneste sejr

Henry Hardarson var ikke med, da Odense Bulldogs sejrede i tirsdags hjemme mod Frederikshavn, men omvendt er Herlev formentlig mere ramt af afbud af diverse grunde for tiden. Her ses de to hold dyste i efteråret i Herlev. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Efter tirsdagens hjemmesejr over Frederikshavn venter nøglekampen fredag aften i Herlev, der ligger tredjesidst. Bulldogs har elleve runder til at præstere det lille mirakel.
Annonce

ISHOCKEY: Odense Bulldogs skabte sig tirsdag med sejren hjemme over Frederikshavn i hvert fald en del selvrespekt og tro på livet, og fredag skal Bulldogs prøve at udnytte de faktorer til en ny god indsats, når turen går til Herlev Eagles.

De kolde konditioner er naturligvis, at Bulldogs skal løbe uhyggeligt stærkt og skarpt i resten af sæsonen, hvis man som nummer sidst skal nå at hente Rødovre, som er nummer otte og næstsidst.

De ni hold spiller seks gange mod hinanden - i alt 48 kampe - så Bulldogs har elleve kampe tilbage.

Og med 24 points i 37 kampe er der stadig et pænt stykke op til Rødovre Mighty Bulls, som har 37 points - men for kun 35 kampe. Men de kampe skal trods alt først give points. Herlev er tredjesidst.

Annonce

Simpel recept

Så recepten for Bulldogs er naturligvis at hente et par hurtige sejre og dermed seks points, så sæsonen kan genantændes, og på søndag kommer Herning til Odense. Såre simpelt og det bedste princip er naturligvis stadig: Én kamp ad gangen. Frit efter en vis europamestertræner i 1992 i en anden holdsport.

Herlev Eagles tabte forleden 1-7 i Esbjerg efter en fornuftig åbningsperiode.

Herlev stillede uden kræfter som Alexander Edström, Tobias Ruelykke, Max Vilstrup Olesen, Simon Golbert, Joachim Linnet, Joonas Riekkinen og Mads Schlæger, mens Esbjerg måtte undvære tre spillere. Bulldogs er ikke markant plaget på skadesfronten.

Kampen i Herlev - i Spar Nord Bank Arena - spilles klokken 19.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Efter konkurs og betinget dom: Rådmand Søren Windell risikerer at blive smidt ud af bestyrelse

Middelfart

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce