Annonce
Sport

Før bundgyser i 2. division mod Næsby - Holbæk sælger virtuelle billetter

Næsby skal igen møde Holbæk i en formentlig intens match. Som her på Stærehusvej i Alpi Arena Næsby, hvor Næsbys nøglespiller Martin Lund Pedersen - til højre - udfordrer en af Holbæks kæmper, der normalt på samme vis spiller i blåt, som dengang landsholdsspilleren Jørgen Jørgensen var med til at hente medaljer til klubben. Foto. Birgitte Carol Heiberg
Med kun 10 runder tilbage skal Næsby for alvor i gang. Hjemmeholdet Holbæk prøver at piske stemning op ved at sælge virtuelle billetter.

FODBOLD: Påskelørdag gæster Næsby Boldklub det vestsjællandske i et ægte bundbrag i 2. division.

Desværre skal kampen som bekendt afvikles uden tilskuere eller sponsorer på lægterne grundet de kendte restriktioner.

Næsby er før kampen hårdt presset. Med kun 10 runder tilbage har Næsby med 15 points simple fem points op til stregen, og lige over ligger fighterholdet Sydvest.

Men kernen er, at Holbæk med 17 points ligger lige over Næsby.

Og Holbæk sejrede i sidste runde med 3-1 ude over Aarhus Fremad, og dermed har hjemmeholdet tændt et håb før kampen i den funklende nye Holbæk Sportsby med nyt stadion og hele molevitten.

Annonce

Støttebilletter

"For at vise spillerne opbakning til denne vigtige kamp, har bestyrelsen i HB&I udarbejdet støttebilletter til kampen. Støttebilletterne sælges en pris på 20 kr. + gebyr pr. billet. Da der er tale om en støttebilletter, så bliver gebyrerne refunderet til klubben".

"Det vil betyde meget for holdet og personerne omkring, at vi får solgt så mange støttebilletter, som muligt og de derigennem kan føle, at de har den berømte 12. mand i ryggen i en meget vigtig kamp. Vi håber derfor, at I vil støtte op om bestyrelsens initiativ - således at vi får "virtuelle" tilskuere på stadion", melder bestyrelsen på klubbens hjemmeside.

Alle moralske midler tages i brug i disse tider.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Erhverv

Succes-investor skal finde globale stjerneskud: Kommune hyrer privat iværksætterhjælp

Fyn

Politik og podning: Nu kan du tage en kviktest på Odense Rådhus

Annonce