Annonce
OB

Før AGF-OB: Her er SportFyns bud på OB-opstilling, udfordringer og fordele

Sport Fyns bud på en OB-opstilling. Europa-finale, AGF-OB kl. 20 Ceres Park, TV3+
Thomasen er tilbage på holdet

Troels Kløve var ikke visibel til den afsluttende træning i Nyborg Idrætspark. Kan han ikke spille, så træder Aron Elís Thrandarson ind som 8'er i stedet for Kløve, der betyder en masse for den boldbesiddelse OB er dygtig til i 3-5-2-systemet.

---

Jens Jakob Thomasen bestod testen ved den afsluttende træning og må formodes at starte på den centrale midtbane, hvor Troels Kløve ellers har været et alternativ. Denne gang skal Kløve ikke bekymre sig om en plads som højre wingback, selv om Ryan Johnson Laursen er ude med en skade.

Annonce

----

Marco Lund er tilbage som den ene af de tre stoppere, så Oliver Lund kan skubbes ude til sidelinjen som højre wingback, hvor han er mest tryg og kan give los for sin løbemotor og fysik.

----

Det store spørgsmål er også, om Jakob Michelsen vil starte med Max Fenger eller Mikkel Hyllegaard i front. Sport Fyn vurderer Max Fenger som starter og så kan Mikkel Hyllegaard være et grumt våben at bruge, når trætheden har indfundet sig hos AGF-stopperne. Der kan blive bruge for mange indskiftninger, hvis der bliver forlænget spilletid.

----

Sport Fyn vurderer, at Jakob Michelsen vil starte med Issam Jebali, som kan søge ned i mellemrummet og servicere den øverste angriber.

----

AGF's backs Kevin Diks og Casper Høyer er lynende farlige og kommer hele tiden i højt trav. Høyer får hjælp af Jakob Ankersen, der har haft kontraktbøvl at tænke på. Og altså ikke har kunnet blive enig med AGF's ledelse.

---

Stopperne Sebastian Hausner og Frederik Tingager er stærke fysisk og Tingager kan også støde med frem. De kan udfordres af både Max Fenger eller Mikkel Hyllegaard på siderne, fordi de kan være lidt tunge i vendingerne.

------

AGF-keeper William Eskelinen er holdets svageste led. Han har kostet en del gange, men er mere hurtig og årvågen. Det kniber mere med vurderingerne.

----

Patrick Mortensen er en stærk boks-angriber, som AGF'erne gerne vil spille op på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Kæmpe overraskelse: Se Danmarks bedste pressefotos

Annonce