Annonce
Middelfart

Føns Søsportsklub får støttekroner til familieløb til vands

Føns Søsportsklub vil afholde et motionsløb til vands. På billedet ses deltagere fra løbet Videbæk Adventures, hvor deltagere skulle både løbe, cykle samt sejle i kajak og kano. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Føns Søsportsklub er én af de fem fynske foreninger, der indtil videre har fået støtte fra Nordea-Fondens Løbspulje til afholdelse af mindre, lokale motionsløb.

Føns: For tre uger siden offentliggjorde Nordea-Fonden Løbspuljen, der har til formål at hjælpe mindre, lokale motionsløb fra tanke til realitet. Siden da er det strømmet ind med håbefulde ansøgninger, og allerede nu har 80 motionsløb fået støtte fra fonden.

Blandt de heldige er Føns Søsportsklub, der ønsker at holde et motionsløb for alle aldre.

- Vi vil holde et familieløb. Vi har fået omkring 30 unge medlemmer, som trækker familien med, så vi har et rigtig godt socialt fællesskab. Især fredag eftermiddag hvor forældrene sidder og hygger, mens de unge er ude med instruktørerne, skriver formand for Føns Søsportsklub Poul Kristensen i en pressemeddelelse.

Annonce

Løbet skal afholdes den 21. august ved Gamborg Fjord, og i sportsklubbens ånd bliver motionsløbet ikke en udfordring for benene, men armene.

Under løbet er det nemlig planen, at deltagerne skal ro fire kilometer ud i enten kano eller inrigger, hvorefter der vil være en drikkepause. Efter pausen gælder det om hurtigst at komme tilbage samme vej til klubhuset.


Pengene vil vi bruge til lidt præmier og til to stykker smørrebrød per deltager.

Poul Kristensen


Føns Søsportsklub har fået 5.000 kroner fra Løbspuljen, og dem vil de bruge til at sætte ordentlige rammer op om løbet og dets deltagere.

- Pengene vil vi bruge til lidt præmier og til to stykker smørrebrød per deltager, skriver formanden, der understreger, at det vigtigste ikke er at vinde.

- Vi er en lille klub med 130 medlemmer, og for os gælder det først og fremmest om at nyde naturen, have et fællesskab og få noget motion. Og ikke om at komme først.

Nordea-Fondens Løbspulje henvender sig til alle typer mindre motionsløb med 50 til 500 deltagere. Lokale foreninger kan søge enten 5.000 eller 10.000 kroner til afvikling, og hvis man modtager støtte, kvitterer fonden samtidig med løbstrøjer til deltagerne.

I alt forventer Nordea-Fonden at støtte cirka 600 motionsløb. Indtil videre har fem motionsløb på Fyn og øerne fået støtte, og i alt 16 løb har fået støtte i Region Syddanmark.

Annonce
Odense For abonnenter

Kaos i handelsgade trækker ud: Truer med dagbøder til byggefirmaer - Pengene burde gå til os

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: Fortsat under 100 indlagte - 17 i respirator

Annonce
Annonce
Annonce
Nyborg

Årsag til dødsulykke i børnehave er nu fundet

Sydfyn For abonnenter

Fra vild mose til tør græsmark: Godsejer anmeldt til politiet for at dræne naturbeskyttet moseområde

Odense

Ny friskole åbner i Odense: De drømmer om at rykke ind på havnen

Sport

Max Fenger kan få chancen hos OB i pokalkamp

Sport

Han var med, da OB senest vandt DM-titlen: Også OB skal nu levere i Jørn Bonnesens ånd

Danmark

Mandagens coronatal: Fortsat under 100 indlagte - 17 i respirator

Nordfyn

Hvad synes du er vigtigt?: Gymnasieelever skal lave deres egen journalistik

SØSIDEN

Thomas Blachmans husbåd: Gammel Svendborgsund-færge vendte hjem

Sport

Chris Ankers enke: - Jeg kan slet ikke rumme tanken om, at jeg ikke skal kysse min mand igen

Bagsiden

Kan du banke en gås - eller en elefant? Svenskerne kan

Odense For abonnenter

Fik unikke H.C. Andersen-klip for 320.000 kroner: Ja, digteren har faktisk været i Afrika

Erhverv

Marianne storsmiler efter endnu en rekordsommer i havnekiosk på lille ø: Det er første gang nogensinde, hun har solgt bleer

Annonce