Annonce
OB

Gense live-analysen: OB taber forårspremieren mod Brøndby

Mads Frøkjær-Jensen tackler Brøndbys Anis Ben Slimane årets første Superligakamp på Nature Energy Park. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
OB skal forsøge at leve op til favoritrollen mod Brøndby.

FODBOLD: OB har det sjældent godt i en favoritrolle mod Brøndby.

Men sådan er det ifølge betting-firmaerne, når de to hold mødes kl. 18.00 på Nature Energy Park på en regntung bane og med stormen susende fra alle verdenshjørner af Bolbro.

Brøndby har skilt sig af med alle de dyre folk, der har skaffet holdet frem i top fire i Superligaen inklusive Superligaens topscorer Kamil Wilczek, der lavede 17 mål. OB har mistet sin egen topscorer. Bashkim Kadrii havde lavet 10 mål, men er nu draget til Saudi-Arabien for at søge mammon, der dernede udbetales uden voldsom indgriben af skatteministeriet.

Nu tager en masse unge over i Brøndby, og det gør i første omgang OB til favorit, selv om fynboerne er uden de nye Mart Lieder, Jørgen Skjelvik, Mikkel Hyllegaard og Aron Elís Thrandarson fra start, som det ser ud nu.

Kun Kasper Larsen, der er hentet tilbage for anden gang til OB efter et udlandseventyr i FC Groningen, FC Astana og IFK Norrköping, kommer til at begynde på banen.

OB har problemer på den defensive midtbane. Anfører Janus Drachmann vil formentlig forsøge at kæmpe sig igennem, selv om han mangler form efter fem uger uden aktivitet i vinterpausen og smerter i akillessenerne. Jens Jakob Thomasen var egentlig kørt ind på pladsen bag 8'erne Troels Kløve og Mads Frøkjær-Jensen, men fik ødelagt sin skulder på ubestemt tid i en træningskamp for nylig mod russiske Rubin Kazan i tyrkiske Belek.

OB har tidligere på ugen forventet over 10.000 tilskuere. Spørgsmålet er, hvor mange, der er blevet påvirket af vejret og udsigten til regn og storm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce