Annonce
Middelfart

Følg med live: Byens Bedste Middelfart bliver digital

Sidste år var 300 samlet for at hylde vinderne af Byens Bedste Middelfart. Den mulighed kan ikke realiseres i år. Til gengæld vil statuetterne blive delt ud på en livesending lørdag 3. oktober fra klokken 18-20. Foto: Klaus Knakkergaard
Lørdag 3. oktober fra klokken 18 kan du følge med live, når avisen kører ud i lokalområdet for at finde vinderne af de ni kategorier i Byens Bedste Middelfart 2020. Hyldesten af det lokale handels- og kulturliv krydres med en direkte online-optræden fra bandet Infernal.
Annonce

Nordvestfyn: Når gæsterne ikke kan komme til festen, må festen komme til gæsterne. Byens Bedste Middelfart 2020 skulle have været afgjort ved en awardfest på Park Hotel lørdag 3. oktober. Men Covid19-situationen gør det umuligt at samle 200 mennesker til mad, musik og prisfest. I stedet flytter festen fra hotellet og ud til de nominerede. Melfar Posten opfordrer alle 36 nominerede til at holde corona-sikre sammenkomster lørdag 3. oktober fra klokken 18, hvor fyens.dk/middelfart bliver rammen om en ambitiøs livesending, der i løbet af to timer skal afsløre vindere og fordele statuetter hos de dygtige vindere.

Du vil dermed kunne følge begivenheden live på fyens.dk. Her vil du kunne se, hvordan tre reporterhold står klar til at køre ud i lokalområdet og - forhåbentlig - finde vinderne af de forskellige kategorier på deres hjemadresser, så de kan få statuetten overrakt.

Annonce

Infernal på scenen - og på fyens.dk

Du vil også kunne opleve bandet Infernal underholde fra scenen i den tomme festsal på Park Hotel, så der bliver god lyd på hjemmefesten.

Sendingen begynder klokken 18, og den vil også indeholde en seer-konkurrence, ligesom det vil være muligt at sende billeder fra din egen fest, så vi kan deles om den gode oplevelse.

Byens Bedste har haft endog meget stor læserinteresse undervejs. 3590 indstillinger er kogt ned til 36 nominerede, og der er afgivet 23.300 stemmer. Tilbage er kun afsløringen af vinderne.

Det har aldrig været vigtigere at bakke op om det lokale handels- og kulturliv, og med Byens Bedste Middelfart 2020 - i en digital og coronasikker version - sikres det, at kampagnens signal om at understøtte de gode, lokale tiltag, får mulighed for at stå lysende klart for alle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fra sexchikane til alderschikane

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Kerteminde For abonnenter

Lego-ejer har hyret 50 lokale håndværkere til restaurering af Skovsbo Gods: Udføres som i gamle dage

Annonce