Annonce
Fyn

Gense livesending: Tusindvis af fynboer var med i kæmpe cykelevent


Annonce

Mandag klokken 10 gik starten på et storstilet cykelarrangement, hvor tusindvis af fynboer var ventet at svinge sig i sadlen og cykle sammen – hver for sig.

Fyn cykler sammen hedder arrangementet, som den fynske turistorganisation Destination Fyn og DGI stod bag, og som Fyens Stiftstidende dækkede intensivt på direkte web-tv fra opvarmningen i Kongens Have i Odense klokken 9.45 over startskuddet klokken 10 og frem til løbets officielle afslutning klokken 13.

Seks reportere sendte direkte fra en lang række forskellige steder på Fyn, hvor foreninger og virksomheder fra turisterhvervet diskede op med oplevelser til de cyklende fynboer.

Konceptet var, at man cykler hver for sig i mindre grupper – ad den rute man selv lægger. Og så kunne man undervejs lægge vejen forbi et af de næsten 30 officielle pitstops, der er spredt ud over det fynske landkort. På fyncyklersammen.dk kunne man se en oversigt over de mange pitstops, og desuden var der forslag til forskellige ruter, hvis man ikke bare ville cykle derudad på egen hånd.

Arkivfoto: Louise Koustrup.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bevar naturen på Nyborgs volde

Coronavirus

Live: Professor opfordrer til at droppe daglige coronatal

GOG

Genlæs livebloggen: GOG tager den første titel i 13 år efter drama

Annonce