Annonce
OB

Følg kampen live: OB møder FCM i Herning

Jeppe Tverskov, OB vinder her en duel mod FC Midtjyllands brasilianer Evander i den tabte pokalkamp for nylig i Herning. Tverskov bliver en vigtig brik i aftenens Superliga-kamp. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
OB går efter for en gangs skyld at få noget med hjem fra MCH Arena i Herning, hvor FC Midtjylland plejer at være en magt. Følg kampen her live, og lige efter kampen serverer duoen Abildtrup & Rasmussen en video-analyse.
Annonce

Fodbold: OB har rigeligt med dårlige erfaringer i Herning, hvor FC Midtjylland plejer at være en mægtig modstander, der ofte på fysik og direkte spil har undermineret de fynske gæster.

Men det er som bekendt tilladt at vende tendensen, og det vil være stort for OB at hente bare uafgjort i aftenkampen i MCH Arena, hvor der er kickoff klokken 18.00.

OB stiller op uden Casper Nielsen, der er skadet, og Bashkim Kadrii, der er i karantæne, og det er tvivlsomt, om Troels Kløve kan spille, fordi han har ligget syg fredag og lørdag.

Omvendt er FC Midtjyllands lange og giftige angriber Paul Onuachu i karantæne, og dermed slipper OB for at bakse med den uortodokse herre, som ofte er et nyttigt specialvåben for midtjyderne.

Følg med i livebloggen her fra kl. 18.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Odense

Fyns Politi: Personer i voldsom bilulykke på Østerbro har ikke tilknytning til bandemiljøet

Annonce