Annonce
Middelfart

Se eller gense læsermødet her: Sådan gør du, hvis du ønsker en delebil

I aften klokken 19 sender vi live fra et digitalt læsermøde om delebiler. Se med her.

Nordvestfyn: Hvad kræver det egentlig at få en delebil til sit lokalområde? Hvad er fordelene og ulemperne ved en delebil? Og hvilken assistance kan man forvente, at kommunen vil yde, hvis man som borger vil sætte et lokalt initiativ i gang?

Det er nogle af de spørgsmål, vi vil forsøge at besvare, når vi 2. marts kl. 19 i samarbejde med Middelfart Kommune sender et digitalt læsermøde live på fyens.dk og på Facebook-siden "Vores Middelfart". Du kan se læsermødet ved at klikke på videoen herover.

Delebiler er de senere år kun blevet mere og mere udbredt. Fra fænomenet startede i storbyerne, til at mindre lokalsamfund nu også er hoppet med på vognen. En delebil kan være alternativet til husstandens anden bil eller måske til det at eje en bil i det hele taget. Konceptet promoveres vidt og bredt som et effektivt led i den grønne omstilling, hvor mindsket resurseforbrug er et af nøgleordene.

I aftenens panel sidder formand for Teknisk Udvalg i Middelfart Kommune Regitze Tilma (V), Arne Vestergaard Andersen, indehaver af delebilskonceptet Byens Bil, der blandt andet har delebiler stående i Faaborg-Midtfyn Kommune, og Gunnar Landtved fra Ryslinge, der i dag har to delebiler.

De tre paneldeltagere tager også gerne imod de spørgsmål, som du måtte sidde med. Så send os meget gerne dine spørgsmål på redaktion@melfarposten.dk eller i formularen i bunden af vores web-artikler, så tager vi dem, vi kan nå, op på læsermødet.

Gunnar Landtve, lokalrådsformand i Ryslinge er blandt aftenens panel, der vil besvare dine spørgsmål om delebiler. Arkivfoto: René Johansen
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Ejer af sportsbar peger på problemer ved nye restriktioner - vil ikke være en sur kælling: - Jeg synes, det er fuldstændig hul i hovedet

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Nyborg får sin egen kulturpris

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce