Annonce
Faaborg-Midtfyn

Følelsesfuld duo tænder lys i Stationen

Me and Maria udgav i 2017 deres første EP "The Beauty of Allowing All the Sad Songs" og i år udkom albumet "Med tusind stjerner". PR foto
Duoen Me and Maria optræder i Stationen.

Ringe: Fredag 25. oktober kl. 20 til 22.30 optræder duoen "Me and Maria" i Stationsbygningen. Det bliver en intim koncert, hvor duoen både sørger for smuk musik og stemningsfuld lyssætning.

Me and Maria skriver sange i den blide pop-genre med et folkeligt nordisk strejf. Måske kan nogle huske dem fra Go'Morgen Danmark på TV2, hvor de lancerede titelnummeret live fra deres nye album "Med tusind stjerner".

- Med vores musik forsøger vi at skabe plads. Plads til alle følelser, også de svære. Vores erfaring er, at jo mere man kan dele ud af oplevelser om ensomhed, angst, sorg og så videre, jo sværere får de følelser ved at vokse og overtage sindet. På den måde bruger vi musikken til at tænde lys i mørket, siger Maria Anna Rosenberg i en pressemeddelelse.

Annonce
Me and Maria består af Maria Anna Rosenberg og Johannes Pehrson. PR foto

To sangskrivere

Me and Maria er Maria Anna Rosenberg og Johannes Pehrson. De to sangskrivere kommer fra vidt forskellige steder i musikken - Maria med baggrund i musicalen og kirke, og Johannes i rocken. Det var derfor ikke en selvfølge, at deres veje skulle krydses. Men deres fælles ønske om at skabe musik, der er nærværende og autentisk, har forenet dem i denne duo.

Me and Maria består af Maria Anna Rosenberg og Johannes Pehrson. PR foto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Parti går i folketingssalen for at få bygget ny jernbane to år tidligere

Leder For abonnenter

Lange dyretransporter til udlandet: Det er en svinsk behandling

Grise, køer, får og andre slagtedyr skal behandles ordentligt, mens de er i live - også selv om de på vej til slagteriet. Derfor er det på sin plads, at to fynske vognmandsfirmaer er blevet hevet i retten sammen med en række andre speditører og svinehandlere, fordi de ifølge anklageskriftet ikke har behandlet dyrene efter reglerne. Vognmændene har, som man kunne læse i avisen i sidste uge, overtrådt loven utallige gange. I alt rummer anklageskriftet mere end 1000 punkter, herunder mange hundrede overtrædelser af reglerne om, hvor lang tid dyr må transporteres på ladet af en lastvogn. I andre tilfælde er dyrene blevet stuvet alt for tæt sammen på lastvognene og har dermed ikke fået den mængde plads, som de skal ifølge loven. I atter andre tilfælde har vognmændene ikke afleveret de lovpligtige logbøger over transporterne, hvilket gør, at myndighederne ikke kan få indblik i, om de pågældende chauffører overhovedet har overholdt loven. Det er skamfuldt for vognmandsbranchen, at der er så mange brådne kar blandt medlemmerne. Og det er dobbelt skamfuldt, at disse medlemmer står bag så umådeligt mange overtrædelser af lovgivningen, som tilfældet er. Det er helt afgørende, at kontrollen med vognmændene bliver strammet. Det er et faktum, at antallet af dyretransporter har været kraftigt voksende i de seneste år; alene sidste år blev tæt på 15 millioner svin stuvet sammen på lastvogne og kørt ud af landet - så langt væk som til Italien og Bulgarien. Derfor er det nødvendigt at få langt bedre styr på transporterne, så myndighederne kan sikre sig, at dyrene ikke lider unødigt, mens de står på ladet af en lastvogn på vej gennem Europa. Det er, undskyld udtrykket, svinsk at udsætte dyr for den behandling, som en snes fynske og danske vognmænd har udsat dem for. Derfor er det godt, at vognmændene kommer for retten, så der kan blive statueret et eksempel. For dyrenes skyld. Og for vores egen morals skyld.

Danmark For abonnenter

Myndighederne vil stoppe ham: - Jeg er den bedste omskæringslæge i Skandinavien

Annonce