Annonce
Faaborg-Midtfyn

Følelsesfuld duo tænder lys i Stationen

Me and Maria udgav i 2017 deres første EP "The Beauty of Allowing All the Sad Songs" og i år udkom albumet "Med tusind stjerner". PR foto
Duoen Me and Maria optræder i Stationen.

Ringe: Fredag 25. oktober kl. 20 til 22.30 optræder duoen "Me and Maria" i Stationsbygningen. Det bliver en intim koncert, hvor duoen både sørger for smuk musik og stemningsfuld lyssætning.

Me and Maria skriver sange i den blide pop-genre med et folkeligt nordisk strejf. Måske kan nogle huske dem fra Go'Morgen Danmark på TV2, hvor de lancerede titelnummeret live fra deres nye album "Med tusind stjerner".

- Med vores musik forsøger vi at skabe plads. Plads til alle følelser, også de svære. Vores erfaring er, at jo mere man kan dele ud af oplevelser om ensomhed, angst, sorg og så videre, jo sværere får de følelser ved at vokse og overtage sindet. På den måde bruger vi musikken til at tænde lys i mørket, siger Maria Anna Rosenberg i en pressemeddelelse.

Annonce
Me and Maria består af Maria Anna Rosenberg og Johannes Pehrson. PR foto

To sangskrivere

Me and Maria er Maria Anna Rosenberg og Johannes Pehrson. De to sangskrivere kommer fra vidt forskellige steder i musikken - Maria med baggrund i musicalen og kirke, og Johannes i rocken. Det var derfor ikke en selvfølge, at deres veje skulle krydses. Men deres fælles ønske om at skabe musik, der er nærværende og autentisk, har forenet dem i denne duo.

Me and Maria består af Maria Anna Rosenberg og Johannes Pehrson. PR foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Odense

Jørgen har haft en blodprop i hjernen og kan kun sige 'for satan!': Kæmper imod ulovlige parkeringer

Annonce