Annonce
Nordfyn

Fængslet i fire uger: Sigtes for at angribe sovende mand med hammer og kniv

Arkivfoto: Robert Wengler

Otterup: Mindst frem til 7. september skal en 29-årig mand fra Otterup opholde sig bag tremmer. Han blev varetægtsfængslet i et grundlovsforhør søndag formiddag, efter han lørdag middag var blevet anholdt og sigtet for et overfald på en 28-årig mand i Otterup.

De to mænd, som ifølge Fyns Politi begge hører til et misbrugsmiljø, havde nogle timer forinden haft nogle uoverensstemmelser, hvorefter den 29-årige havde forladt lejligheden, hvor han havde opholdt sig sammen med den 28-årige og en tredje mand.

Da den 28-årige var alene tilbage i lejligheden, lagde han sig ifølge politiets oplysninger til at sove, men omkring klokken seks lørdag morgen vendte den 29-årige tilbage til lejligheden - medbringende en hammer og en kniv.

- Han vækkede manden, der lå og sov, og angreb ham. Det betød, at manden fik nogle overfladiske snitskader på kroppen og en del afværgelæsioner på hænderne, som han måtte behandles for, oplyser Jørgen Andersen, Fyns Politi.

Offeret var efter overfaldet selv i stand til at kontakte politiet, som lørdag middag anholdt den 29-årige. Han protesterede ikke over kendelsen om varetægtsfængsling, oplyser anklager hos Fyns Politi Brian Dybdahl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Tyv tog værktøj

Kerteminde For abonnenter

Politikere gik stik imod anbefalinger: Nu skal sag om 10. klasser gå om

Annonce