Annonce
forside

Fællestræning skal gavne Sydfyns yngste

SfB er begyndt at lave fællestræning med andre lokale klubber - det nye i det er, at det sker for spillere helt ned til U9- og U10-klassen nu.

Samarbejde de sydfynske klubber imellem er et must, hvis vi skal udklække talenter gode nok til eliteniveau. Derfor er klubber begyndt at lave fællestræning for børn ned til ni år

Annonce

Foråret igennem er sydfynske fodboldklubber gået sammen om at lave en månedlig fællestræning for børn i 9-10 års alderen.

Her har børnene både haft mulighed for at måle sig med spillere fra de andre klubber, lære dem at kende og ikke mindst at få kompetent træning fra FC Midtjyllands akademitrænere.

- Det handler om, at spillere - også ned til den alder, bliver udfordret, og det gælder både vores og omegnsklubbernes, siger Ruben Berdichevsky, der er træner for SfB, der som den største klub på egnen har taget initiativ til at lave fællestræningen på tværs af klubberne.

Træningen er åben for alle. Det vil sige, at der ingen udvælgelse er, hvilket heller ikke er meningen med det. Det er nemlig et initiativ, der gerne skulle gavne bredden mere end eliten, forklarer Jesper Bendix Madsen, der er talentchef i SfB.

- Det skal fungere som en inspiration for trænere, som kan gå hjem med nye ideer til, hvordan man går til børnefodbolden. Det højner forhåbentligt træningen på hele Sydfyn, og ikke kun hos os i SfB.

Læs mere i Fyns Amts Avis mandag.

SfB er begyndt at lave fællestræning med andre lokale klubber - det nye i det er, at det sker for spillere helt ned til U9- og U10-klassen nu.
Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce