Annonce
Faaborg-Midtfyn

Fællesskab om mystiske væsener, magi og gode historier: Ny fantasylæseklub for 11-17-årige

Biblioteket byder indenfor i fantasyuniverser. PR-foto
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Er du interesseret i fantasy og i at diskutere det med andre ligesom dig? Så kan du komme med til fantasylæseklub for de 11-17-årige, hvor Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne skaber et fællesskab om de fantastiske fortællinger.

Faaborg-Midtfyn Bibliotekernes selvudnævnte fantasyentusiaster, bibliotekarerne Anne Munk Skytt og Katrine Sørensen, afholder det første møde i bibliotekernes nye fantasylæsekreds for tweens og unge mandag d. 1. marts kl. 16.00-17.00 på Google Meet.

- Vi skal nørde fantasy, fantastiske verdener, mystiske væsener, magi og gode historier, så kom friske – de bøger vi læser tilpasses deltagerne, så alle kan være med, oplyser de to fantasyentusiaster.

Tilmelding sker via www.fmbib.dk, og deltagere vil modtage et link til mødet dagen før.

- Vi regner med at mødes hver den første mandag i måneden frem til sommerferien, foreløbigt online indtil coronasituationen tillader fysiske møder, oplyser de.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Anne Munk Skytt på askyt@fmk.dk eller Katrine Sørensen på katso@fmk.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Rahbæk Juel efter statsminister-kritik af coronasmitten i Vollsmose: - Nu er der hul på bylden med testene

Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Annonce