Annonce
Nordfyn

Fælleshus får en million kroner mere: - Er det ikke sindssygt?

For en måned siden blev det markeret, at det kommende fælleshus på Klintebjerg Havn modtog 1,1 mio. kroner fra Fynbo Fonden. I dag er der en million mere for Trine Wenckheim, formand for Udvikling Klintebjerg, og resten af lokalområdet at fejre. Arkivfoto: Henrik Larsen
Ny milliondonation til fælleshuset Skalleværket på Klintebjerg Havn giver frihed til at gøre huset ekstra "lækkert".

Klintebjerg: Den ene million efter den anden er trillet ind til det kommende fælleshus på Klintebjerg Havn, senest fra Nordea-Fonden, som har offentliggjort, at de også gerne vil støtte det ambitiøse projekt.

- Prøv lige at hør, det er så vildt. Vi har rejst 3,6 millioner kroner nu - er det ikke sindssygt?, lød det begejstret fra Trine Wenckheim, da avisen ringede til hende. Hun er formand for Udvikling Klintebjerg, der står bag arbejdet med fælleshuset og fondsansøgningerne dertil.

Og det er kun en måned siden, at foreningen kunne tage imod 1,1 million kroner fra Fynbo-fonden.

Annonce

- Da vi modtog dem, var vi lige "home-safe" og havde pengene til det grundlæggende byggeri. Men der vidste vi godt, at vi kom til at mangle 100.000 kroner, og at vi nok skulle klippe en hæl og hakke en tå, ligesom vi vidste, at vi ikke ville have noget til indretning og interiør. Så det måtte vi lige hutle os igennem.

Men nu, hvor de ikke er så låst af budgettet længere, behøver Trine Wenckheim og resten af foreningen altså ikke at "hutle" længere.

Hurra for fællesskabet

- Med donationen fra Nordea Fonden kan vi gøre huset lækkert. Det giver os en helt anden frihed til at vælge nogle federe materialer og få lavet noget, der lige er en tak mere lækkert, forklarer Trine Wenckheim.

- Så vi er mega glade. For halvandet år siden sendte vi også ansøgninger afsted, men der fik bare afslag på afslag, så det blev vi ret triste over dengang. Men i dag har vi fået to ud af de tre ansøgninger, vi har sendt afsted.


Det er vores mission at lave et fælleshus for fællesskabet.

Trine Wenckheim


Med alle de rejste penge kan fælleshuset opfylde Udvikling Klintebjergs mål med fælleshuset.

- Overskriften for os er jo hurra for fællesskabet. Det bliver et fælleshus, som kan blive brugt af foreninger, klubber, skoler, laug, lokalråd, og det er vores mission at lave et fælleshus for fællesskabet.

Fælleshuset, der får navnet Skalleværket, er budgetteret til at koste 3,7 millioner kroner. Udover millionen fra Nordeafonden, har Udvikling Klintebjerg rejst 1,1 million fra Fynbo Fonden, en million fra RealDania og 500.000 fra LAG MANK.

Annonce
Fyn For abonnenter

Fynbus giver kontrollører bodycam: 'Fede luder - dine børn dør' - trusler er blevet en del af arbejdsdagen for Christina, der bare skal tjekke en busbillet

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: Tre døde med Covid-19 det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Giftige svampe kostede Tikko livet: Nu melder dyrehospital om flere døde hundehvalpe

Nordfyn For abonnenter

Nordfyn blandt de værst ramte kommuner: Men få enkle ting kan eliminere risikoen for at blive smittet med legionella-bakterier

Faaborg-Midtfyn

Mangler 200 cykler: Nu må succesfuld cykelhandler skuffe sine kunder gang på gang

Erhverv

Claudia fik en god idé, mens hun ammede sin søn: Har fordoblet salget i år og drømmer om sin egen hudplejeserie

Assens

Byrådskandidat om budgetaftale: Anstændig hjemmepleje kan skabes for 200 kroner om året pr. borger

Danmark

Søndagens coronatal: Tre døde med Covid-19 det seneste døgn

Navne

Begravelser og bisættelser tirsdag den 21. og onsdag den 22. september

Fyn

Udbredelse af farlig bakterie kortlagt på kommuneniveau: Fyn er hårdt ramt

Sport

Mindeord: Chris Anker Sørensen glemte aldrig sine rødder, og var ganske enkelt bare et ordentligt menneske

Fyn

Kendt Odense-advokat død efter kort tids sygdom

Nyborg For abonnenter

Stædig håndboldtosse med hang til historie: - Jeg er på evig skattejagt

Middelfart

Konditor storhitter med både chokolade og bryggeri i baglokalet: - Vi satte de første 500 øl til salg, og på en uge var alt udsolgt

Annonce