Annonce
Danmark

Får du nok ud af dit abonnement? Husk at du også kan høre podcasts

Signe Vestergaard Bansø, redaktør for Avisen Danmark podcasts, giver dig her sine bedste tips til, hvad du kan høre på podcast.

Tag avisen i ørerne og med ud på gåturen. Som abonnement hos Jysk Fynske Mediers dagblade har du adgang til en lang række podcasts. Det er lydoptagelser, som giver dig medrivende oplæsninger af de bedste artikler og spændende interviews. Redaktør for Avisen Danmarks podcasts, Signe Vestergaard Bansø anbefaler her, hvad du skal høre:

1 "Podcasten Danmark"

NASAs nuværende mission på Mars er blandt de seneste historier, som bliver behandlet i podcasten "Podcasten Danmark". Her bliver de største historier fra Avisen Danmark serveret til dig i et lettilgængeligt sammenkog, som skærer igennem den larmende nyhedsstrøm.

De største og vigtigste historier fra Avisen Danmark bliver serveret i "Podcasten Danmark". Podcasten tager essensen af de artikler, du læser i avisen og er din genvej til et overblik over hele sagen. For eksempel får du forklaret, hvorfor det kan være farligt for os mennesker, hvis NASA finder det liv på Mars, som de leder efter. Hør podcasten her.

2 "Adapter"

"Adapter" hjælper mig til at finde rundt i den teknologi, som jeg ikke vidste, at jeg havde brug for. Værterne Emilie og Janus gør teknologien let tilgængelig for mig og sparer mig derfor for selv at bruge energi på at undersøge mine muligheder. Senest har jeg hørt om, hvordan droner kan forhindre et kæmpe varmelæk i mit hus. Det var en øjenåbner for mig, derfor anbefaler jeg podcasten.

3 "Danmark fortæller"

Frank Holst er hovedperson i en særlig serie i "Danmark fortæller". Her kommer vi helt tæt på demensramte Frank og hans familie.

I podcasten "Danmark fortæller læser avisens journalister deres bedste artikler op. Det er medrivende at høre oplæsningen af den journalist, som har lagt flid og kærlighed i sin artikel. Især i en særlig serie om demensramte Frank Holst, som journalist Mathias Overgaard følger fra sygdommen rammer, til han giver konen sin velsignelse til at finde en ny kæreste. Det er meget stærke fortællinger, derfor anbefaler jeg dem.

4 "Kvinden med den tunge kuffert"

Podcastserien "Kvinden med den tunge kuffert" er velfortalt og højspændt drama fra den virkelige verden. 

"Kvinden med den tunge kuffert" er den første podcastserie, jeg hørte, og det er stadig den bedste. Vi er i hælene på en svindler, som rejser mellem klosterrefugier og religiøse menigheder og efterlader sig et spor af mennesker, som for sent opdager, at de er blevet narret. Fortællingen er så flot optaget, redigeret og fortalt af Politikens Third Ear, at man bliver nødt til at høre med hele vejen. Derfor anbefaler jeg serien, for den holder stadig her fire år efter, at jeg første gang hørte den.

Annonce
Annonce
Odense

Professor efter omdiskuterede klimaanbefalinger: Færre biler giver nye muligheder i Odense

Kerteminde For abonnenter

Hvor tæt kan bådene pakkes på marinaen? - Arkitekten kender ikke meget til sejlsport, siger sejler

Annonce