Annonce
Danmark

Får du alt ud af dit abonnement? Også det på lyd? Ellers har du chancen her

Signe Vestergaard Bansø, redaktør på Podcasten Danmark.
Annonce

Der er lyd med i dit abonnement hos Jysk Fynske Medier. Du har nemlig adgang til podcasts. Det er lydfiler, du kan afspille, når du har tid.

Vil du gerne vide, hvad du skal høre? Og hvordan du finder podcastene? Så læs her.

Venlig hilsen Signe Vestergaard Bansø, redaktør for podcastredaktionen.

"Erhvervsklubben": Aktiemarkedet er på dope, og de grønne aktier eksploderer

Jysk Fynske Mediers erhvervspodcast "Erhvervsklubben" tager fat på de store historier i erhvervslivet. I denne uge kan du blandt andet høre vært Anne-Marie Lindholm tale med Jacob Pedersen fra Sydbank om, at aktiemarkederne er på dope, og de grønne aktier eksploderer.

Og erhvervsredaktør Jens Bertelsen, som er fast gæst i podcasten, forklarer om al den ballade og bøvl, som Amazons indtog i Danmark fører med sig. Vil du vide, hvad der sker i dansk erhvervsliv? Så er det her, du skal starte.

"Politik med Funding og Løvkvist": Pryglet Ellemann får hjælp af lillebror

Er du til politisk viden, god stemning og masser af godmodige drillerier? Så synes jeg, at du skal høre politisk reporter Kasper Løvkvist og politisk redaktør Thomas Funding tage dansk politik under kærlig behandling.
I den her podcast har de et helt særligt og opsigtsvækkende interview med Venstres gruppeformand Karsten Lauritzen med. Derfor synes jeg, du skal høre podcasten. Den er her.

"Danmark fortæller": Isak blev kaldt lebbebarn - Og tre andre historier om familier, som virker anderledes

Isak Vorm Olschansky fra Helsingør kom til verden, efter at hans to mødre satte en annonce i avisen, hvor de søgte en sæddonor. I dag er han 18 år gammel – og han og hans familie er en del af en artikelserie om forskellige former for familier.

Journalist Sidsel Brandt Hasbjerg har skrevet artiklerne og læst dem op i Danmark fortæller. Det er fire virkelig fine historier, som bliver læst op af Sidsel, og hun har en meget lytteværdig stemme. Derfor anbefaler jeg dig, at du sætter dig godt til rette og hører oplæsningerne. Du finder dem her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce