Annoncørbetalt indhold

Få styr på opgaverne med kollegerne

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan godt være svært helt at have overblik over, hvem på arbejdspladsen, der står med hvilke opgaver. Det er langt fra en fordel at have opgaver, kommunikation og møder fordelt ud på mange forskellige platforme, men det kan bare godt være en nødvendighed.

Til gengæld har man muligheden for at samle overblikket i en enkelt app, så man altid har det hele ved hånden. Med en workspace app har du kalender, kommunikation, møder og meget andet samlet et eneste sted, og det er med til at optimere planlægningen betydeligt.

Annonce

Det betyder, at du lynhurtigt kan komme i kontakt med kollegerne, og I kan strukturere jeres platform, så forskellige opgaver har forskellige kanaler. Det giver jer den perfekte mulighed for at brainstorme løbende, uden samtalen går tabt.

Møderum online

Appen giver dig et fantastisk overblik over, hvilke møderum, der er ledige, og på hvilke tidspunkter. Det gør det væsentligt nemmere for dig at planlægge, frem for at have mailkorrespondancer med mange forskellige frem og tilbage, før det lykkes jer at finde et tidspunkt, der passer alle. Her kan alle lynhurtigt plotte ind, hvad der giver mening.

Desuden kan du nemt skabe et overblik over mødebooking med kunder og partnere, så du helt skematisk kan overskue din dag og se, hvad den næste opgave eller samtale kommer til at handle om. Ud over at gøre arbejdsdagen lettere for dig giver det dig også et overskud og et overblik, der med stor sandsynlighed vil kunne mærkes af andre, der kommer til at se dig som velforberedt og som en, der har struktur i tingene.

Kombiner forskellige platforme

Hvis du gerne vil optimere arbejdsgangen yderligere, så det ikke kun er mødebooking, der foregår gennem appen, kan den kobles sammen med Outlook. På den måde kan mails og dokumenter også kobles til mødebookingen, så alt er samlet på et enkelt sted, helt simpelt.

Det er en relativt enkelt proces, og når den først er sat korrekt op, bliver tingene automatisk sammenkoblet. Det gør, at du ikke skal bruge unødvendig tid på at tilrettelægge mødet, og finde de relevante dokumenter, hvis der er lidt rod i systemerne.

Hvis det er nødvendigt, er der forskellige funktioner, der kan lette mødebookingen. Det kan blandt andet handle om at kreere QR-koder, man kan booke gennem, så det kan blive endnu lettere og mere tilgængeligt at få booket et møde, et lokale og et tidspunkt, der passer alle parter.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.