Annoncørbetalt indhold

Få styr på lønnen med Dinero

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du gerne vil bevare overblikket over finanserne helt til slutningen af måneden, så kan du få hjælp med Dineros lønsystem. Dinero kan hjælpe dig med, at alle i din virksomhed får den løn de skal have til tiden. Så møder dine medarbejdere glad på arbejde, når måneden starter igen, og I kan fortsætte jeres gode arbejde. Læs videre og bliv klogere på, hvad Dinero kan gør for dig og din virksomhed.

Der kommer et tidspunkt i slutningen af hver måned, hvor alting bare hober sig op. Lønnen skal udbetales, og du sidder enten som modtager eller uddeler og venter spændt på, om det hele nu går igennem som det skal. Heldigvis lykkes det altid, men vejen derhen kan ofte være mere besværlig end man ønsker sig.

Her kan Dineros løn system lette alles behov. Som en del af Dineros regnskabspakke kan du få deres lønsystem helt gratis. Nemt og hurtigt får du mulighed for at udbetale løn til dine ansatte, så alle får det, de skal have, til tiden. Du får en gratis lønseddel og automatisk bogføring med i pakken, hvis du henter Dinero til din virksomhed. Så slipper du for spændingen op til den første hver måned.

Slip for alt besværet med Dinero

Med Dinero kan du få alle dine regnskabsbehov direkte på mobilen eller computeren. Når du henter Dinero, så sørger de for, at du kan samle alle dine kvitteringer og lønsedler et samlet sted, så du ikke behøver plads på hylderne til alle ringbindene. Du sparer altså både tid, penge og papir. Der kan være masser af fordele ved at få Dinero til din virksomhed, og her er tiden den største faktor.

Når det kommer til regnskab, så finder du ikke meget bedre og lettere end Dinero derude. Når du måned efter måned sidder begravet i kvitteringer og fakturaer, så kan Dinero lette jobbet for dig ved at samle det hele i skyen, så du får meget mere plads på skrivebordet. Så kan du fokusere på den hovedopgave, som din virksomhed står for.

Af iværksættere og for iværksættere

Dinero startede for en del år siden som et projekt, der handlede om at gøre regnskab lettere i det store billede for virksomheder. Når man sidder op til halsen i kvitteringer og fakturaer hver evig eneste måned, så kan det være svært at bevare overblikket som iværksætter.

Når man stifter egen virksomhed, er der i forvejen tusind ting, man skal tage højde for. Derfor ønskede de hos Dinero at lette arbejdet for den hårdtarbejdende iværksætter, så der var tid at spare i slutningen af måneden - tid, der kan bruges på den kerneopgave, som virksomheden ønsker.

Om det så er at sælge specialdesignede cykellygter eller en virksomhed i kommunikationsbranchen, så er der lige dele behov for at have styr på papirerne. Dinero hjælper dig med det hele. Lønsedler, faktura, regnskab. Du får orden i det hele, hvilket gør alting lettere at komme igennem.

Når du har mere overskud i slutningen af måneden, så kommer det også virksomheden til gavn. Jo bedre du klarer ærterne, jo mere er virksomheden parat til at vokse og vækste. Det betyder, at Dinero ikke bare hjælper dig med regnskabet, men måske endda kan føre til, at din virksomhed klarer sig bedre på den lange bane, når det store overblik falder på plads.

Ny i branchen? Så læs med her

Hvis du lige har startet egen virksomhed, så kan det være uoverskueligt med alle de regninger og lønudbetalinger, som du står over for i slutningen af måneden. Dinero kan hjælpe dig, hvis du er helt grøn, og på hjemmesiden kan du lære meget mere om, hvad Dinero kan gøre for dig.

Det kan være en svær proces at udbetale løn også til sig selv. Her har Dinero en guide til, lige præcis hvad du skal gøre for at få orden i sagerne. Det er hårdt nok at starte sin egen virksomhed, så det kan være en hjælp, der giver dig overskuddet til at holde lidt fri, når det kommer til stykket.

Lønningerne er vigtige at holde styr på. Så får du glade og sunde medarbejdere, der møder ind med et smil hver morgen. Hvis lønnen udebliver, eller der går koks i lønsystemet, så kan du godt regne med, at de ikke er lige så glade.

Med Dinero kan du sikre dig imod de værste fejl. Det er svært at undgå, der sker fejl alle steder, men du får muligheden for at fremstå så professionel som mulig ved at hente Dinero ned på din computer. Så kommer alting i orden, og du får den service, som du har behov for. Når du har styr på regnskaberne, så kommer resten helt af sig selv.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.