Annoncørbetalt indhold

Få styr på dit storskrald

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Måske kender du det med, at dit storskrald hober sig op derhjemme. Med tiden har du fået samlet en helt masse ting, som du ikke længere har brug for. Spørgsmålet er derfor nu, hvad der skal ske med dit storskrald og hvordan du håndterer det. Umiddelbart kan det virke som en uoverskuelig opgave at skulle sortere storskrald, samtidig med, at det både kan være stressende og tidskrævende. Desuden kræver det, at du har den rette information omkring håndteringen af storskrald, inden du går i gang med projektet. Derfor får du her en lille guide, som måske kan gøre dig lidt klogere på emnet.


Annonce

Sådan kommer du af med dit storskrald

Hvis du ønsker at komme af med dit storskrald, findes der mange forskellige måder hvorpå du kan skaffe dig af med dette. Først og fremmest kan du naturligvis vælge, at give dit storskrald videre til andre. Der findes forskellige sider på eksempelvis Facebook, hvor du kan lægge billeder op af dit storskrald, såsom gamle møbler, som andre kan få glæde af - helt gratis. På denne måde hjælper du andre mennesker, samtidig med, at du kommer af med alt det storskrald, som du ikke længere har brug for, og som blot ligger og fylder. Består dit affald i stedet af ødelagte brugsgenstande, som ikke kan repareres og derfor heller ikke gives videre til en ny ejer, kan du aflevere det på genbrugspladsen. Har du ikke selv mulighed for at aflevere dit storskrald, kan du hos Pinploy få hjælp til afhentning af storskrald, således at du ikke selv behøver at bekymre dig om dette. Desuden er en hel masse fordele forbundet med at få hjælp til afhentning af dit storskrald, såsom tidsbesparelse og mindre stress.


Hvad hører egentlig under kategorien storskrald?

Et af spørgsmålene der ofte dukker op i forbindelse med storskrald er selvfølgelig, hvad det er, der egentlig hører under kategorien storskrald. Dette kan du forhåbentlig blive lidt klogere på nu. Storskrald indebærer nemlig mange forskellige ting, og det kan derfor være svært at finde rundt i, hvad der egentlig anses for at være storskrald. Som udgangspunkt er storskrald større brugsgenstande, herunder eksempelvis møbler og hårde hvidevarer, mens elektronik, pap og tøj også ses som værende storskrald. Derimod er eksempelvis byggeaffald, haveaffald, genanvendeligt affald samt farligt affald nogle af de typer af affald, som ikke hører under kategorien storskrald.


Sortering af storskrald

Det kan være lidt af en jungle at skulle sortere storskrald, særligt hvis du har meget af det. I forbindelse med sorteringen af dit affald er det først og fremmest vigtigt at du er opmærksom på, at rigtig meget af det kan genbruges. Netop derfor er det vigtigt, at du sorterer dit affald korrekt og dermed også miljørigtigt. Lidt søgninger på nettet kan hurtigt give dig en masse information omkring, samt guides til, hvordan du skal sorterer dit affald på den helt rigtige måde - opdelt i de rigtige kategorier. God fornøjelse!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.