Annoncørbetalt indhold

Få styr på økonomien med en revisor

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når du skal starte en enkeltmandsvirksomhed, så er der mange praktiske detaljer, som du skal sørge for at have på plads. For at komme godt fra start, er det vigtigt at have den rette revisor med på sidelinjen.

Med en revisor med speciale i enkeltmandsvirksomheder får du en revisor, som har fokus på din virksomheds værdi, så du får en service særligt til dine behov. Dermed betaler du ikke for unødigt arbejde, så din pris på en revisor holdes nede.

Annonce


Hvad er en revisor?

En revisor arbejder med revision og regnskab. Dermed kan en revisor hjælpe med alt indenfor årsrapporter, regnskab, moms, skat, økonomi, fradrag og meget mere.

Som enkeltmandsvirksomhed vil en revisor kunne gennemgå din virksomheds regnskab og dermed afgøre, hvorvidt din virksomheds økonomi går i en god retning eller ej.

Du får en professionel ekspert på sidelinjen med en revisor, som har stor viden inden for rådgivning og sparring indenfor finansiel viden.


Hvad koster en revisor?

En revisor pris kan variere meget, afhængigt af de ydelser, som du ønsker for din virksomhed. Oftest får du en fleksibel løsning, hvor du vælger hvor meget eller hvor lidt en revisor skal stå for, og baseret på dette ønske, får du en pris på din revisor.

Du kan for eksempel vælge en billig pakke, hvor du selv står for en del af revisionen, såsom bogføring og moms- og lønopgørelser. Dermed betaler du udelukkende for en revisors udarbejdelse af årsregnskab, samt din selvangivelse til skat.

Du kan også vælge den fulde pakke, hvor du ikke selv skal sørge for noget, da din revisor står for alt inden for din revision og økonomi. Både bogføring, lønopgørelse, årsregnskab, skat og meget mere er inkluderet, så du ikke skal bekymre dig om det økonomiske aspekt.


Er det et krav at have en revisor?

Der er ingen krav om, at du skal have en revisor, når du har en enkeltmandsvirksomhed. Det er et frivilligt valg at ansætte en revisor til revision og beregninger for din virksomhed.

For mange er en revisor blot en god mulighed for at få styr på sit regnskab, uden at skulle stå for det hele selv. Hvis du ikke har en revisor, så skal du stadig følge de gældende lovregler indenfor bogføring, selvangivelse og årsregnskab.

Med en revisor får du en professionel ekspert, som kan rådgive til omkring love og regler, samt sikre at revisionen for din virksomhed altid følger gældende love.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.