Annoncørbetalt indhold

Få perfekt mælkeskum hver gang med en mælkeskummer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mælkeskummen er bare prikken over i'et i en lækker kaffe. Det giver kaffen en cremet og blød konsistens, som du ikke vil opnå uden en mælkeskummer. Det er ret nemt at skumme din mælk, når du har det rette værktøj til det. Man kan lave mælkeskum på mange forskellige måder, men den bedste mælkeskum laves med en mælkeskummer. Mælkeskummere findes i forskellige varianter. Du skal bare finde den, som passer bedst til dine præferencer.


Annonce

Manuel mælkeskummer

En manuel mælkeskummer kræver altså hverken batteri eller strøm. Du kan derfor tage den manuelle mælkeskummer med dig overalt. De fleste manuel mælkeskummer fungere ved, at man tager glaskanden og hælder kold mælk i op til indikatoren, der viser den maksimale mængde af mælk. Så skal du bevæge stemplet op og ned i ca. 30 sekunder, indtil mælken har opnået ca. dobbelt størrelse. Så er mælkeskummen færdig og klar til at blive hældt i mælken. Du kan også vælge at stille den kolde mælk i mikroovnen, så den bliver ligeså varm som kaffe.


Batteridreven mælkeskummer

Den batteridrevne mælkeskummer ligner lidt et piskeris. Den fungere ved, at du holder mælkeskummeren nede i mælken, så stavens spids er tæt på beholderens bund. Du skal nu bevæge skummeren langsomt op og ned indtil, at mælken har den ønskede skummende konsistens. Den form for mælkeskummer er hurtig og meget nem at bruge. Den kræver ikke ret meget af dig, og det er muligt at opnå en rigtig lækker skummet mælk. Mælken kan varmes bagefter eller nydes kold. Den er meget nem at rengøre. Du skal blot skylle stålstangen af efter brug. Du kan selv bestemme hvilken mælk, du vil bruge, men sødmælk giver den bedste cremede smag. En mælk med en høj fedtprocent holder også bedre på skummen, så mælken forbliver skummet og luftig i længere tid.


Elektrisk mælkeskummer

Den elektriske mælkeskummer fungere for det meste ved, at du trykker på en knap, og så kører den bare helt af sig selv. På ganske kort tid har du en utroligt lækker og blød mælkeskum til din cappuccino, latte, varm chokolade eller andre drikke. Mange elektriske mælkeskummer kan også varme mælken op. De fleste elektriske mælkeskummer fungerer ved, at man indsætter piskeren i bunden af kanden. Derefter hældes mælken i kanden. Så skal du angive om, du vil skumme eller varme mælken. Så sættes mælkeskummeren i stikkontakten, og der trykkes på tænd knappen. De fleste elektriske mælkeskummer har et klassisk og tidløst design, som oven i købet vil pynte i dit køkken.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.