Annoncørbetalt indhold

Få ordnet det der er i udu

Annonce

Ting der er i stykker, eller systemer der ikke virker. Du kender det helt sikkert godt, og det er uden tvivl møgirriterende, når noget enten bare ikke virker eller ligefrem går helt i stykker. Hvis du er den store IT haj eller måske har de ti tommelfingre, kan det være en større udfordring end som så, hvis nogle ting af den ene eller anden art går i stykker derhjemme. Hvis du har disse udfordringer, skal du nok søge om hjælp til at få ordnet de ting, der er i udu hjemme hos dig. Måske kan en tømrer hjælpe dig med det træværk, der halter lidt hjemme hos dig eller måske er det noget helt andet, lige præcis du behøver hjælp til.

Skab ro

Når der er ting, der ikke virker, kan det hurtigt også skabe ro og uorden i dit hovede. Det er både, fordi det måske bliver til et irritationsmoment for dig, men også fordi at du ender med at bruge unødig tid på at tænke over ting. Alt dette skaber kaos i dit hovede, og ved at få helt styr på disse ting vil du med det samme opleve en større ro. Der er ikke ret meget, der er mere irriterende end langsomt internet. Hvis du oplever, at sådan en ting irriterer dig i din dagligdag så skynd dig at tag en hastighedstest og få gjort noget ved problemet. Du skaber bedst ro ved at rydde op i de ting, der er i udu så hurtigt som muligt. Det er trods alt de færreste problemer, som bliver mindre og mindre vigtige jo længere tid, du ikke gør noget ved dem. Det er vigtigt, at du får ordnet de ting, så du kan få ro og ikke mindst et større overskud. Det gør du i høj grad ved at mindske og udrydde de problemer, du støder på, særligt når du er i dit hjem.

Gør det, du er god til

Du er helt sikkert god til rigtig mange ting, men det er trods alt de færreste, som er gode til det hele og kan klare alt selv. Du vil støde på nogle udfordringer eller problemer, som du ikke selv kan løse. Der er det vigtigt for dig selv, at du er meget bevidst om, hvad du er god til, og hvad du måske er mindre god til. Du skal gøre alt det, som du selv er god til og kan finde ud af. Der er dog absolut intet i vejen for at erkende, når der er noget, du ikke er så god til og ikke kan løse. Når der er noget, du er god til, kan du hjælpe andre med det, og du kan få hjælp af andre til de ting, du er mindre god til. Når du hjælper andre med det, som du kan finde ud af, vil det altid komme tilbage. Mon ikke det en dag er dig selv, der har brug for hjælp til at få boret et hul i væggen, sat internet op eller noget helt andet. Det kan altid betale sig at være bevidst om, hvad du er god til, og hvad du er mindre god til.

Få alt til at spille

Når klaveret er i udu, lyder det ikke særlig smukt, og sådan er det egentlig lidt med mange ting i hverdagen. Når nogle ting ikke er, som de skal være, kan det ses, mærkes eller høres. Det kan kun løses ved, at du sørger for at få det til at spille smukt igen. Det er måske endda faktisk underordnet, hvordan du får klaveret, eller hvad det er til at spille igen, bare du får det løst. Ved at løse det mindsker du en masse tanker og irritationsmomenter, og det er rigtig vigtigt for dit velbefindende. Sørg for at dine omgivelser spiller og er 100 procent i orden og balance, fordi du vil opleve, hvor meget overskud og energi det kan give dig. Tænk engang hvis lidt håndværkerhjælp, hurtigere internet eller noget helt andet kan befri dig fra nogle irriterende bekymringer. De tanker kan du bruge på nogle lang bedre ting, som faktisk giver dig en værdi.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.