Annoncørbetalt indhold

Få mest ud af firmaarrangementet i København

Annonce

Denne artikel er sponsoreret af Complete Event

For rigtig mange virksomheder er den sociale sammensætning af kollegaer vigtig, når det kommer til om man er loyal og bliver mange år på samme arbejdsplads. Et firmaarrangement kan være med til at skabe et tættere bånd, kollegaerne imellem, og det kan oftest ses på bundlinjen når regentskabet skal gøres op.

Eventbureauet Complete Event har specialiseret sig i at lave firmaarrangementer for virksomheder og afdelinger i alle størrelser, og sammensætter altid en hyggelig og sjov teambuilding tilpasset kundernes niveau. Danmarks hovedstad er den perfekte lokation til et firmaarrangement, når en virksomhed skal styrke medarbejdernes relationer. I Complete Event er der sammensat et udvalg på hele 9 unikke og sjove events, som kan kombineres med spisning, på en af byens gode restauranter som har en samarbejdsaftale med eventbureaet. Et firmaarrangement i København er derfor det oplagte valg, for jer som gerne vil kombinere konkurrence og hyggeligt samvær, med en smuk og spændende tur i Københavnsgader.

Hvordan får man det perfekte firmaarrangement? Opskriften på det perfekte firmaarrangement skal findes i sammensætningen af virksomhedens medarbejdere. Det er vigtigt når man laver et firmaarrangement i København, at niveauet og selve aktiviteten er tilpasset de personligheder som skal deltage. Der vil derfor også altid være en dialog imellem kontaktperson og Complete Event, så vi sikre at alle får en god oplevelse og noget de kan tage med hjem. Vi har ingen aktiviteter som kræver særlig fysisk form, og kan afvikle på både dansk og engelsk.

Idéer til det næste firmaarrangement Hvad skal man så lave? Hos Complete Event har vi sammensat 9 forskellige og sjove aktiviteter som alle kan være med til. Nogle af aktiviteterne er tilpasset til en bestemt lokation, mens andre events kan laves hos virksomheden. I Complete Event har vi alt fra Pistolskydning og Droneflyvning, til GPS-løb, Madlavning og Escape-Room-Gådespil. Vi kan afvikle alt fra virksomhedens sommerfest og julefrokost, til slagskickoff og icebreaker efter eller før et møde. Vi har indgået et samarbejde med Madklubbens Bistro-De-Luxe, som er en suveræn lækker og populær restaurant i indre by. Her har man mulighed for at få en pakkepris, så man blot skal vælge hvad aktivitet man gerne vil kombinere med en dejlig afstemt 3-retters menu, tilpasset efter årstidens råvare.

Hvad skal jeg planlægge til firmaarrangementet? Det er selvfølgelig helt afgørende for et godt firmaarrangement, hvad formålet med arrangementet er. Er virksomhedens event i forbindelse med en fejring som f.eks. en sommerfest eller julefrokost – så anbefaler vi altid at der indgår spisning. Det kan enten være hos os, eller noget I selv sørger for. Fælles for alle vores events er, at der skal konkurreres og dyste i forskellige discipliner, så en lille håneret den efterfølgende mandag kan udspille sig i kantinen. Hvis I er mere end 150 personer, anbefaler vi at I laver vores 3-kamp som tæller Droneflyvning, Fjernstyret Racerbil og Pistolskydning. Vi kan lave de fleste af vores events i hele landet, og er altid friske på at komme med et uforpligtende tilbud på jeres næste arrangement. De fleste bruger næsten mere tid med kollegaerne end med familien, så hvorfor ikke gøre arbejdspladsen til et hyggeligt og sjovt sted at være, så man søndag aften glæder sig til mandag.

Denne artikel er sponsoreret af Complete Event

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.