Annonce
Middelfart

Få maden serveret ved bordet: Kitzchen genåbner med nyt koncept

Kitzchen genåbner med ny køkkenchef og nyt koncept. Arkivfoto: Henrik Juel Skovrider
Annonce

Middelfart: Når Kitzchen åbner for den indendørs restaurant bliver det lidt anderledes, end det plejer.

Hvor gæsterne før hentede sin mad i food court-køkkenerne, skal man nu blot læne sig tilbage og lade sig servicere ved bordet.

Kitzchen kører også med 25 procent færre pladser og færre retter, så køkkenet fremover kan fokusere mere på kvalitet.

De 10 retter på menukortet kan bestilles enkeltvist eller i kombinationer.

Det nye koncept kommer i første omgang til at køre over sommeren, og Kitzchen opfordrer til, at man booker bord tidligt eller sent på aftenen for at undgå flaskehals i rush hour omkring kl. 18.

Sidst, men ikke mindst, er der ny chef i køkkenet. Kitzchen har ansat Mads Täkker, der har været hotelchef på Gram Slot og stået bag Perhaps og Vinbaren i Fredericia. /jomni

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce