Annonce
Faaborg-Midtfyn

Få lappet et hul i vejen: Hjælp avisen med at finde Faaborg-Midtfyns værste vejhuller

Der er et hul i vejen på Degnemarken ved Nordagerskolen. Hvor er der ellers huller i vejen? Foto: Ane Johansen
Avisen vil med din hjælp finde de værste vejhuller i Faaborg-Midtfyn Kommune. Det er nemlig vigtigt at lappe hullerne hurtigt, lyder det fra Faaborg-Midtfyn Kommune.
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Huller i vejen kan ødelægge biler og føre til cykelstyrt og derfor være mere eller mindre farlige for trafikken. Avisen sætter med kampagnen Vores veje fokus på trafikken i Faaborg-Midtfyn Kommune, og i den forbindelse vil vi - med hjælp fra dig og andre læsere - gerne finde de værste vejhuller i de faaborg-midtfynske veje.

Falder du over et hul på din vej, må du derfor meget gerne tage et billede og sende det på en mail til redaktionen på faaborg-midtfyn@fyens.dk sammen med en præcis beskrivelse af, hvor hullet er.

Vi kortlægger løbende hullerne, og mandag den 10. juni udpeger vi det værste hul og rykker sammen med Faaborg-Midtfyn Kommunes vej-afdeling og et par politikere ud for at få lappet hullet og samtidig debattere faaborg-midtfynsk trafik og trafiksikkerhed. Det sker 13. juni, hvor du som læser er meget velkommen.

Listen over de øvrige huller giver vi naturligvis videre til Faaborg-Midtfyn Kommune, så de kan blive undersøgt.

Annonce

Mange tipper om huller

De seneste 15 måneder har kommunen via mobiltelefon-app'en "Giv et praj" modtaget besked om 140 huller rundt om i de faaborg-midtfynske veje. Alligevel betegner afdelingsleder i Faaborg-Midtfyn Kommune, Ole Tyrsted Jørgensen, de mere end 1000 kilometer kommunevej som ret fine.

- Ude på landet har vi nogle veje, som overordnet set er i rigtig god stand, siger han og forklarer, at vejene inde i byerne er i lidt dårligere, men stadig i god stand.

- Selvom vejene er fine, kommer der hele tiden huller, og derfor er det godt at få at vide, så vi kan lappe dem, inden hullerne bliver større, slår Ole Tyrsted Jørgensen fast.

Borgerne kan tippe kommunen om både vejhuller og andre typer af fejl og mangler i trafikken via appen "Giv et praj". Det gælder eksempelvis manglende skilte eller vildtvoksende buskadser, men huller i vejen er det, borgere i Faaborg-Midtfyn tipper kommunen allermest om.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

OB's pokalmodstander har trukket stikket

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Annonce