Annonce
Faaborg-Midtfyn

Få lappet et hul i vejen: Hjælp avisen med at finde Faaborg-Midtfyns værste vejhuller

Der er et hul i vejen på Degnemarken ved Nordagerskolen. Hvor er der ellers huller i vejen? Foto: Ane Johansen
Avisen vil med din hjælp finde de værste vejhuller i Faaborg-Midtfyn Kommune. Det er nemlig vigtigt at lappe hullerne hurtigt, lyder det fra Faaborg-Midtfyn Kommune.

Faaborg-Midtfyn: Huller i vejen kan ødelægge biler og føre til cykelstyrt og derfor være mere eller mindre farlige for trafikken. Avisen sætter med kampagnen Vores veje fokus på trafikken i Faaborg-Midtfyn Kommune, og i den forbindelse vil vi - med hjælp fra dig og andre læsere - gerne finde de værste vejhuller i de faaborg-midtfynske veje.

Falder du over et hul på din vej, må du derfor meget gerne tage et billede og sende det på en mail til redaktionen på faaborg-midtfyn@fyens.dk sammen med en præcis beskrivelse af, hvor hullet er.

Vi kortlægger løbende hullerne, og mandag den 10. juni udpeger vi det værste hul og rykker sammen med Faaborg-Midtfyn Kommunes vej-afdeling og et par politikere ud for at få lappet hullet og samtidig debattere faaborg-midtfynsk trafik og trafiksikkerhed. Det sker 13. juni, hvor du som læser er meget velkommen.

Listen over de øvrige huller giver vi naturligvis videre til Faaborg-Midtfyn Kommune, så de kan blive undersøgt.

Annonce

Mange tipper om huller

De seneste 15 måneder har kommunen via mobiltelefon-app'en "Giv et praj" modtaget besked om 140 huller rundt om i de faaborg-midtfynske veje. Alligevel betegner afdelingsleder i Faaborg-Midtfyn Kommune, Ole Tyrsted Jørgensen, de mere end 1000 kilometer kommunevej som ret fine.

- Ude på landet har vi nogle veje, som overordnet set er i rigtig god stand, siger han og forklarer, at vejene inde i byerne er i lidt dårligere, men stadig i god stand.

- Selvom vejene er fine, kommer der hele tiden huller, og derfor er det godt at få at vide, så vi kan lappe dem, inden hullerne bliver større, slår Ole Tyrsted Jørgensen fast.

Borgerne kan tippe kommunen om både vejhuller og andre typer af fejl og mangler i trafikken via appen "Giv et praj". Det gælder eksempelvis manglende skilte eller vildtvoksende buskadser, men huller i vejen er det, borgere i Faaborg-Midtfyn tipper kommunen allermest om.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce