Annonce
Kerteminde

Få kommentarer til nedrivning af siloen

Siloen i ensom majestæt på havnen. Det er snart forbi. Arkivfoto
Da lokalplanen for at rive siloen på havnen ned blev sendt i høring, havde byrådet allerede vedtaget, at siloen skal væk. Høringen var derfor kun, fordi loven kræver det, og ikke fordi politikerne var interesserede i, hvad borgerne måtte mene.

Kerteminde: Der var ikke mange, der orkede at ulejlige sig med at sende kommentarer ind til lokalplanforslaget om nedrivning af FAF-siloen på havnen i Kerteminde.

Da sidste frist forleden udløb, var der kommet fire kommentarer.

Det hænger formentlig tæt sammen med, at byrådet allerede har vedtaget, at siloen skal væk. Den offentlige høring i forbindelse med lokalplanen var altså ikke, fordi politikerne gerne ville vide, hvad borgerne mener, men alene fordi loven kræver det.

Grethe Junker Larsen skrev i sin bemærkning, at hun synes, at kommunen skal forære siloen til nogen. Og så benyttede hun også lige lejligheden til at anbefale asfalt på Hindsholmvej i stedet for brosten - den anbefaling bliver som bekendt fulgt.

Banedanmark følte sig af en eller andre grund kaldet til at meddele, at de ingen bemærkninger har.

Annonce

Et fyrtårn for det maritime liv

Det har til gengæld Bo Stephensen, der har sendt hele to.

I den første ærgrer han sig over, at byen ikke kan beholde sit vartegn. Som han skriver: Hvad rager ellers op i Kerteminde?

I det andet af sine to høringssvar anbefaler Bo Stephensen, at man lader siloen indgå i Fjord & Bælt, så den kan blive et fyrtårn for det maritime liv.

Han forestiller sig, at turisterne på toppen kan tage både Fjord & Bælt i øjesyn. Undervejs op til toppen kan man vise de forskellige dybder og deres liv.

Det bliver nu op til teknisk udvalg af forholde sig til indsigelserne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce