Annonce
Middelfart

Få klimakloge husmortricks i Nørre Aaby Bio

I Nørre Aaby Bio kan man i selskab med Tine Basse blive lidt klogere på, hvad man i hverdagen kan gøre for at hjælpe klimaet. PR-foto

Nørre Aaby: Er du klar til nogle lidt klimaklogere tiltag i hjemmet, og er du nysgerrig efter tips, tricks og inspiration til, hvordan du kommer fra start?

Hvis svaret til ovenstående er ja, kan du søndag 10. november klokken 10.30 i Nørre Aaby Bio møde Tine Basse, der arbejder med cirkulær økonomi og genbrug i Middelfart Kommune. Hun vil komme med råd til blandt andet madpakken, brug af rester, viden om plast og bioplast samt affaldssortering. Hun vil fortælle om, hvorfor det nogle gange er svært at finde ud af, hvad der er det klimakloge valg i hverdagen. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål om det, som du går og spekulerer over, eller er i tvivl om.

Arrangementet er gratis og det er for alle, unge og gamle, husmødre og -fædre. Det er ikke et arrangement med løftede pegefingre, men et oplæg til inspiration til de små klimakloge valg, som tilsammen gør en forskel.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce