Annonce
Middelfart

Få investeringer vil gøre ny marina endnu bedre: Lyt til fastliggerne, opfordrer Morten Weiss-Pedersen

Konservatives Morten Weiss-Pedersen vil blandt andet gerne have flere sæsonansatte på den nye marina. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Middelfart Marina bliver i den seneste tid og år fremover renoveret og udbygget for i snesevis millioner af kroner til glæde for blandt andet fastliggere og gæstesejlere. Og det er ganske udmærket og nødvendigt.

Men alting kan jo gøres bedre blandt andet ved at lytte til fastliggerne, der for manges vedkommende kommer med ens bud på forbedringer, der ikke behøver at koste en krig.

Gennemgående ønskes der af hensyn til sikkerheden flere tydeligt afmærkede og faste redningsstiger for at minimere risikoen ved fald fra broerne, der kan medføre alvorlige ulykker. Endvidere er der ønske om bedre forhold for gæstesejlerne generelt. I samme boldgade foreslås, at havnens medarbejdere som tidligere genoptager den gamle praksis med at markere en fri plads, når fastliggeren 24 timer før afsejling meddeler, hvornår de er hjemme igen. Det vil uden tvivl give en bedre indtjening i form af flere gæstesejlere.

Endelig peges der på behovet for flere sæsonansatte medarbejdere for at øge og forbedre servicen og vedligeholdelsen af området.

Alt sammen initiativer, der ikke er voldsomt dyre, men uden tvivl vil medføre flere tilfredse fastliggere og flere tilfredse gæstesejlere til glæde for Middelfart Marinas samlede økonomi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Odense

Hårdere straffe og bedre uddannelser: Rahbæk Juel ønsker nationale tiltag i kampen mod negativ social kontrol

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Annonce