Annoncørbetalt indhold

Få hurtigt klaret rengøringen med robotter

Dette er sponsoreret indhold

I en travl hverdag kan det være svært at få tid til rengøringen. Det er måske ikke lige altid, at man har overskud til at svinge støvsugeren, når man kommer hjem fra en lang arbejdsdag. Bare rolig. Klar rengøringen med robotter. Med en robotstøvsuger kan du nemlig hurtigt få klaret rengøringen.

Lad en robotstøvsuger klare det hårde arbejde for dig

Robotstøvsugeren har i de seneste år virkelig gjort sit indtog på det danske marked. Danskerne er vilde med den hjælpende hånd til rengøringen. Den gør en travl hverdag meget nemmere, da man hver dag vil komme hjem til et rent hjem. Det er da perfekt og nemt. Den stigende tendens med robotstøvsugere og robotgulvvaskere har også en positiv effekt for folk, der har problemer med smerter i ryggen eller har andre nedsatte funktioner. Generelt er støvsugningen en hård opgave for enhver krop, og derfor er det ikke nogen skam at få en robot til at klare det for sig. En robotstøvsuger kan fjerne snavs og støv fra dine gulve på ingen tid. Maskinens sensorer gør, at robotstøvsugeren kører uden om møblerne, og når helt ud i alle hjørner. Man kan indstille robotstøvsugeren, så den kører på et bestemt tidspunkt i løbet af dagen. Dette kunne eksempelvis være, når hele familien er ude af huset. Du er på arbejde, og børnene er i deres respektive daginstitutioner. Det smarte lave design på robotstøvsugeren gør, at den kan komme ind under sofaen eller kommoden eksempelvis. Den har en yderst høj sugeevne samt et utroligt lavt støjniveau. Disse to egenskaber gør robotstøvsugeren til det perfekte hjælpemiddel til rengøringen i dit hjem.

Udvid din rengøring med en robotgulvvasker

Udviklingen er diverse robotter er i en stor udvikling, og det gælder også hjælpemidler til rengøringen i hjemmet. Når robotstøvsugeren har kørt sin daglige rute og støvsuget gulvet rent for snavs og støv, ville rengøringen blive fuldendt med en gulvvask. Dette kan du få en gulvvaskerobot til at gøre for dig. Det eneste du skal gøre er at vælge et af de seks forskellige programmer, og så ordner den resten for dig. Hvis du ønsker at styre gulvvasken selv, kan du gøre dette via medfølgende fjernbetjening. Det kan være en god ide til de ekstra snavsede steder i hjemmet. Ligesom robotstøvsugeren kan gulvvaskerrobotten også komme ind under stort set alle møbler, da den har det samme lave design.

Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.