Annoncørbetalt indhold

Få gennemgået din nuværende forsikring og få 3 gratis tilbud hos forsikringsskift.dk

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Forsikringer er vores lille sikkerhedsnet der hænger under os, når vi i det daglige begiver os rundt i hverdagens gøren. Det er en god idé og nogle gange endda lovpligtigt at tegne en forsikring og derfor er det heldigvis også noget vi gør meget i som danskere, men derfor betyder det jo ikke at vi skal bruge flere penge end nødvendigt på dette område.


Annonce

Modtag tilbud fra forskellige forsikringsselskaber

Med de bedste forsikringer skal man huske på at det ikke altid er den billigste forsikringspræmie der giver anledning at den bedste forsikring. Der er flere ting end bare selve prisen på grisen der bør vægtes, når man skal vurdere en ny forsikring.

Der er mange der allerede nu står med en meget billig forsikring, som ikke dækker ordentlig i forhold til den måde de lever livet på og det er netop disse personer der også kan gøre stor gavn af at få en god gennemgang af de nuværende forsikringer. Desværre er det ikke altid at man kan være heldig at rende ind i en forsikringssælger, der kan se ud over sin egen næsetip og kommende lønseddel, så det kan være til din fordel at du bedst muligt forstår hvad det er du accepterer, før du accepterer.

På hjemmesiden forsikringsskift.dk kan du indhente tilbud uafhængigt af hinanden fra forskellige forsikringsselskaber. Dette kan være en smart løsning for dig der selvfølgelig er interesseret i at modtage bedre priser på dine forsikringer, men vær opmærksom på at du samtidig bliver dækket optimalt i forhold til din livsstil.


Hop ikke i tilbudsfælden som mange andre vil komme til

Når man indhenter tilbud fra forskellige forsikringer, så er det vigtigt at forstå at disse selskaber der laver et godt tilbud til dig samtidig, er klar over at de benytter sig af en platform, hvor de er i åben konkurrence med andre selskaber uden at vide hvad de andres tilbud lyder på.

Mange forretninger ved at kunderne har en tendens til at lade sig manipulere bedst med priser der virker billige og det er her en god idé at du har den basale viden indenfor hvad der er vigtigt ved den bedste forsikring udover en god pris, for det vil typisk være din dækning der vil være blevet pillet ved og måske være blevet gjort væsentligt ringere end hvad du har stået med indtil nu.

Få derfor helt styr på hvad det er du skal undersøge, når du modtager de forskellige tilbud og undgå at hoppe i tilbudsfælden som de fleste vil gøre.


Sørg for at din dækning passer med hvad du har behov for, hvis uheldet er ude

De ting du skal have for øje udover prisen selvfølgelig, kan omhandle hvilken selvrisiko du er dækket af. Jo højere en selvrisiko, jo dyrere er det for dig at benytte dig af dine forsikringer hvis uheldet skulle være ude. Selvrisiko er det beløb du selv skal betale som en del af udbedringen af den skade du melder til forsikringen. Et godt tip til dig er, at du skal forestille dig at være i situationen hvor forsikringen skal i brug og vurdere hvad du vil have råd til at kunne betale som din selvrisiko.

En anden vigtig faktor er, hvad det samlede dækningsbeløb render op i. Har du f.eks. en forsikring der dækker dit indbo op til 50.000 kroner, men vurderer du selv at det vil koste dig 200.000 kroner hvis du skulle erstatte alt i hjemmet ved uheld, så er forsikringen nærmest det man kan kalde for ubrugelig.

Det kan måske tænkes at du ikke selv vurdere dit indbo til mere end de 50.000 kroner på stående fod, fordi mange af dine møbler er noget du enten har fået gratis eller i det mindste meget billige, men du skal huske på at beløbet skal kunne købe nyt af alt det du ejer – også tøj.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.