Annoncørbetalt indhold

Få et ekstra rum i form af et drivhus

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Drivhuse kan være enormt brugbare, dog så er de normalt oftest forbundet med en masse planter, grøntsager og folk med enormt grønne fingre, dette behøver dog ikke være tilfældet, da du nemlig også kan bruge drivhuse til andre ting. I stedet for at indrette det med tonsvis af planter, kan du nemlig indrette det som en spisestue eller lignende, og så kan I sidde derude i de ellers kølige efterårsaftner. Et drivhus kan altså bruges til mange forskellige ting, og er især oplagte, hvis du synes du mangler lidt ekstra plads indenfor, eller bare elsker at sidde ude, og gerne vil have muligheden for at få lidt samme fornemmelse selvom vejret ikke lige er til det.


Annonce

Der sælges mange drivhuse i øjeblikket

Der findes altså mange forskellige, ting man kan bruge et drivhus til, og der er også blevet solgt flere af dem end sædvanlig det sidste års tid. Dette betyder også at udbuddet efterhånden er blevet større, og der er mange forskellige muligheder, og ting man skal tænke over før man køber et nyt drivhus. Der er altså mange forskellige valgmuligheder og det kan nogen gange være svært at se forskellen på dem, og finde ud af hvad der passer ind i præcis din have. Læser du mere med her, kan du dog få nogle tips til, hvordan du vælger det bedste drivhus til præcis dine behov.


Find det perfekte drivhus til netop din have

Som sagt findes der mange forskellige former for drivhuse, og det første du skal finde ud af, er nok om det overhovedet er et drivhus du skal have, eller om det måske passer bedre med en pavillon. Kender du ikke forskellen på de to, så er det primært formen, pavillonen har oftest en mere rund form, hvor drivhuset er klassisk rektangulært. Du kan dog sagtens bruge en pavillon som et drivhus, og indrette den med tomatplanter og lignende. Og omvendt kan du også bruge drivhuset som en pavillon med stole og borde, og som et lille opholdssted.


Den form du skal vælge, afhænger til dels af, hvad du synes er pænest, men også af hvad du har af plads i din have, den klassiske pavillon fylder nemlig mere. En tredje mulighed, til hvis du ikke har så meget plads i haven, det er at få bygget et drivhus som deler en væg med huset. Du kan altid indhente uforpligtende tilbud på disse opgaver, og det kan være en god idé at hente flere - ligeledes benytte muligheden til at få alt den sparring og hjælp, sådan I ender med den helt rigtige beslutning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.