Annonce
Nyborg

Få en pind i halsen efter aftensmaden: Regionen udvider åbningstid til corona-test i Grejsdalen

Testcentret i Grejsdalen vil fremover holde åbent frem til klokken 22 på hverdage. Man skal dog fortsat bestille tid. Arkivfoto: Peter Krogh Frausing

Nyborg: Det er ikke kun i Ørbæk og Ullerslev, at der nu bliver bedre mulighed for at blive testet for covid-19.

Som noget nyt har Region Syddanmark nemlig valgt at udvide åbingstiden på regionens teststation i Grejsdalen, så man fremover kan få foretaget en såkaldt pcr-test helt frem til klokken 22 på hverdage.

Og ikke som før, hvor dørene lukkede ved spisetid klokken 18.

Annonce

Ændringen, der trådte i kraft mandag, er en direkte følge af den store efterspørgsel på at blive testet, oplyser regionen overfor Fyens Stiftstidende.

I nogle tilfælde har borgere måttet vente i op til flere dage, før der var en ledig tid, og med den seneste genåbing af samfundet forventer Region Syddanmark, at efterspørgslen kan stige yderligere.

Derfor lægger man nu fire timer oven i, så man også kan få stukket en pind i halsen efter aftensmaden. Indtil videre gælder udvidelsen dog kun på hverdage.

I weekenden vil åbningstiden derimod forblive den samme, nemlig klokken 7.30-18, ligesom man fortsat skal huske at bestille en tid på forhånd.

Anderledes forholder det sig med de nye tilbud i Ullerslev og Ørbæk, som gælder i perioden fra den 12. maj til 30. juni.

Her kan man på onsdage i lige uger få foretaget en pcr-test uden tidsbestilling i Ullerslev Kultur- og Fritidscenter og på onsdage i ulige uger i Ørbæk Midtpunkt, begge dele i tidsrummet fra klokken 9 til 17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

En handlekraftig kvinde fylder 80

Faaborg-Midtfyn

Lokal nedlukning af sogn truer efter fødselsdag og fest: Nu lukker alle kommunens bosteder for besøg

Annonce