Annoncørbetalt indhold

Få din iPhone repareret på farten

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En smadret iPhone er desværre ikke noget sjældent syn og det er kun til vores held at der findes løsninger i forhold til hurtig reparation af iPhones, så vi ikke skal undvære vores dyrebareste for længe.


Annonce

Ingen kompromis med kvalitet

Er du typen der render fra det ene sted til det andet og har svært ved at se hvornår i alverden du har mulighed for at sende din telefon til reparation, så er det muligvis din lykkedag i dag, for nu kan du få svaret på den løsning du har brug for, for at få det hele til at hænge sammen. Svaret på hvor og hvem der kan klare at fratage dig din telefon i kortest tid.

En hurtig iPhone reparation kan sagtens klares imens du venter, selv hvis du har travlt. Det handler om reparationer af f.eks. skærm som oftest er det der er årsagen til at vi bliver nødt til at indlevere vores iPhones til et værksted, som vil kunne klares ganske hurtigt og det behøver ikke at betyde at du må gå på kompromis med kvaliteten for at få en hurtig service.


Der benyttes kun reservedele af den bedste kvalitet

Det er lige ved at de fleste af os gerne ville betale for at kunne få ordnet vores smartphone mens vi lurer på diverse covers og andet sjovt i butikken, men det er slet ikke noget der kræver at du skal hoste flere penge op end ellers. Det er en del af servicen hos PC Servicecenter at klare jobbet til UG og med en tidsramme som selv du som kunde vil føle er helt vild.

Her sikrer du dig desuden at der kun anvendes kvalitets-skærme når du skal have skiftet din skærm og det kan oftest være der hvor værkstederne ville tage den samme pris for en dårligere kvalitet, så de kan tjene endnu mere på bundlinjen – men sådan er det ikke hos PC Servicecenter.


Find din butik overalt i København

Du behøver ikke at bestille tid før du kommer, men kan egentlig bare drop ind, hvis du alligevel er lige i området. PC Servicecenter har flere værksteder og butikker fordelt over hele København, så det er heldigvis ikke sådan at du skal til at køre hele vejen igennem København for at komme frem til din nærmeste PC Servicecenterbutik.

På deres hjemmeside har du desuden mulighed for at finde en prisidé, så du på forhånd ved hvad du ca. kan forvente at skulle betale. Dertil kommer der en service på 1 års garanti gratis til dit køb, så du trygt kan benytte dette værksted, fordi du ved at du er dækket ind på det arbejde de udfører det næste år frem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.