Annoncørbetalt indhold

Få det bedste til dit barn hos Little Happy

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Børn fortjener det bedste af det bedste, både når det kommer til den uendelige kærlighed fra forældrene, men også når det handler om produkter til barnet. Et børneværelse kan være svært at skabe, for hvad er det bedste for barnet? Og hvordan skaber man det perfekte børneværelse? Når man får en lille ny i familien, skal der også indrettes pusleplads og der er meget tilbehør der er nødvendigt. Når det handler om de små børn, er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvalitet.


Annonce

Hos Little Happy finder du over 300 kvalitets brands, der laver de bedste produkter til dit barn. For Little Happy er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten, når du skal købe produkter til dit barn. Samtidig ønsker de, at det ikke skal være kroner og ører der afgør, hvad der er det bedste for dit barn. På www.littlehappy.dk finder du de bedste produkter til dit barn, til priser hvor de fleste børnefamilier kan være med.


Det skal du have til din baby

Det er næsten en umulig opgave at finde ud af, hvad man skal købe når man skal have en lille ny. Det kan være en jungle at finde rundt i alle de forskellige brands og produkter, og derfor kan det være svært at vælge det helt rigtige. Hos Little Happy finder du produkter indenfor kategorierne: legetøj, udstyr til baby, interiør til børneværelset, velvære og meget mere. Du kan derfor finde alt hvad du skal bruge på ét og samme sted, og derfor sparer du både tid og penge når du handler hos Little Happy. Der er nogle ting der er vigtige at købe, når du får en lille. Her finder du en guide til hvad du skal købe før baby er født:


  • Babydyne og pude- En lille baby sover meget, og derfor er det vigtigt med en god babydyne. En babydyne er ikke bare en dyne, en babydyne skal blandt andet også kunne fjerne fugt. En baby afgiver meget fugt ved deres åndedræt og gennem huden, især når de sover. Hvis dynen bliver fugtig risikerer du, at dit barn kommer til at fryse. En kapok dyne er lavet af naturmaterialer, som er åndbare og hjælper dit barn med at regulere temperaturen.


  • Babylift eller babynest- Du kommer ikke udenom, at du en gang imellem har brug for at have begge hænder til rådighed. Når du har en nyfødt kan en babylift eller en babynest være en god hjælper, fordi barnet kan ligge trygt i liften eller babynesten. Samtidig er en babynest også godt at bruge i tremmesengen når barnet er helt lille, så sengen ikke føles så stor, børn kan godt lide når sengen ikke føles alt for stor for dem. 


  • Babysengetøj - Dit barn kommer til at bruge mange timer i sin dyne det første lange stykke tid, og derfor er det vigtigt med noget godt babysengetøj. Det er vigtigt at vælge noget babysengetøj der ikke er skadeligt for barnets sarte hud. Der findes meget babysengetøj som er godt for dit barn, så du kan med fordel vælge noget babysengetøj der er pænt at se på, for din baby kommer til at bruge sin dyne i næsten alle husets rum.


  • Stofbleer- Stofbleer kan bruges til mange ting når man har en baby, og de er nærmest uundværlige. Køb nogle stofbleer i et lækkert og blødt materiale, og sørg for at købe mange. Der er næsten ikke grænser for, hvad i kan bruge en stofble til når i har en baby, og derfor er det vigtigt at have en masse.


  • Barnevogn- En barnevogn er god at have, når i får et lille barn. Barnevognen er den nemmeste måde at transportere barnet på, samtidig med at barnet ligger trygt og godt. Der er mange ting at overveje når i skal have en barnevogn, så sørg for at lave en liste over de behov jeres familie har til barnevognen og undersøg så markedet for at finde det bedste match. 


  • Puslebord og puslepude- Babyer skal ofte have skiftet ble, og det gælder nogle år frem. Hvis i ikke har plads til en pusleplads i forvejen, er det en god idé at anskaffe jer et puslebord. I kommer til at bruge rigtig mange timer ved puslebordet, og derfor er det vigtigt at finde et der passer til jer. Samtidig er det vigtigt med en puslepude, så barnet ligger trygt og godt mens han eller hun bliver puslet. 


  • Salve- Børn får brug for gode cremer eller salver, hvis der skulle opstå rødme eller anden irritation. Sørg for at have salver, cremer og en god babyolie klar. Babyolie er også det eneste du får brug for i starten, når baby skal i bad. Ved at tilføje lidt babyolie til vandet sørger du for at barnets hud er blød når badet er slut.


Derfor skal du blive medlem hos Little Happy

Hos Little Happy får du et medlemskab, der er fyldt med fordele, som alle sammen er med til at gøre livet som en småbørnsfamilie lettere. Et medlemskab hos Little Happy koster 98 kr. om måneden, og giver dig adgang til store rabatter på populære brands til børn. Når du er medlem, kan du i gennemsnit spare 45% på dine favoritprodukter. Du har faktisk mulighed for at spare helt op til 100%, da du som medlem altid har mulighed for at tilføje ét gratis produkt pr. ordre. Hos Little Happy ønskes kun det bedste for jeres børn, og derfor har du som medlem også adgang til gratis førstehjælp til småbørnsfamilier. Førstehjælpskurset er digitalt og opdelt i moduler, så du nemt kan tage kurset når du har tid.


Et medlemskab hos Little Happy giver dig også hurtigere levering, så du ikke skal vente så længe på din ordre. Skulle du fortryde dit køb, får du også billigere retur og hele 101 dages fortrydelsesret. På den måde er det nemt for jer, at få købt kvalitetsprodukter til barnet i en ellers travl hverdag. Hos Little Happy er der ingen binding eller opsigelsesvarsel, så du kan trygt prøve et medlemskab. Ønsker du ikke et medlemskab, kan du sagtens købe varerne til normalpris. Little Happy er derfor det helt perfekte sted, at købe produkter til dit barn, som kan være med til at give barnet den bedste start på livet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.