Annonce
forside

Få dage efter programoffentliggørelse: Høje Bøge Open Air udskifter Kim Larsen-kopiband

I fredags var musikkonsulent Rene Wowk (t.h) med til at præsentere plakaten for næste års Høje Bøge Open Air. Nu er der lavet en udskiftning i musikprogrammet. Foto: Michael Thorbjørnsen.

Mindre end en uge efter, at plakaten for næste års Høje Bøge Air blev præsenteret, har arrangørerne valgt at skifte ud i musikprogrammet. Booker afviser at have begået en fejl. - Det er jo ikke et hovednavn, siger han.

Svendborg: Der er skiftet ud blandt musiknavnene til næste års Høje Bøge Open Air, der finder sted den 25. maj.

Kim Larsen-kopibandet Peter & De Andre Kopier er røget ud af programmet og bliver i stedet erstattet af orkestret Midt Om Natten, der også gør sig i Kim Larsen-musik.

Det bekræfter musikkonsulent Rene Wowk fra RW Production & Event Bureau, som har stået for bookingerne til Open Air.

Han forklarer udskiftningen med, at han blev opmærksom på, at Peter & De Andre Kopier spiller to koncerter i Svendborg i januar, hvorfor arrangørerne ønskede at finde en anden kunstner.

- De spiller jo i byen to gange, så der er ingen grund til en tredje gang, siger han.

- Så det er selvvalgt, at I vælger at skifte ud?

- Ja da, lyder svaret fra Rene Wowk.

Annonce

Jeg har ikke lavet nogen fejl. Det har ikke været problemet. Men jeg synes, det er dumt, at de skal spille tre gange inden for tre måneder i byen.

René Wowk, booker til Høje Bøge Open Air

Ikke noget hovednavn

Det er mindre end en uge siden, at musikprogrammet til Høje Bøge Open Air blev præsenteret. Det skete på et pressemøde på Børsen, hvor en plakat med blandt andre Peter & De Andre Kopiers navn blev fremvist blandt kunstnerne.

Nu ligger der en ny plakat på en-dags-festivalens Facebook-side med Midt Om Natten på.

Rene Wowk mener ikke, at der er noget besynderligt i, at musikprogrammet bliver ændret få dage efter offentliggørelsen.

- Nu kan vi godt være enige om, at det her er et kopiband, der spiller Kim Larsen, og at det ikke er et hovednavn. Det er ikke som Burhan G eller Infernal, der trækker læsset. Det her er et kopiband, der spiller Kim Larsen-musik. Så da jeg erfarer, at Peter & De Andre Kopier skulle spille ikke bare én gang, men to gange, så kunne vi lige så godt sætte det andet på, siger han.

- Nu har det jo været fremme et stykke tid, at bandet skulle spille i Svendborg. Hvorfor gå ud med en plakat, som I skulle ændre et par dage senere?

- Jeg vidste ikke, de skulle spille to koncerter. Jeg vidste, de skulle spille én. Så vi synes bare, at det var med respekt for alle i byen at tage et andet band. Der findes 10, som spiller Kim Larsen. Så det var ikke noget problem. Det var noget andet, hvis det var et stort hovednavn, svarer Rene Wowk.

- Men jeg vil selvfølgelig sige, at det havde været bedre, hvis vi bare kunne gøre det andet, men der var jeg ikke opmærksom på det.

Rene Wowk afviser, at der er begået fejl med bookingen, og at Peter & De Andre Kopier skulle have været booket til anden side.

- De skal spille et andet sted om dagen, men ikke om aftenen. Så jeg har ikke lavet nogen fejl. Det har ikke været problemet. Men jeg synes, det er dumt, at de skal spille tre gange inden for tre måneder i byen.

Og så mener Rene Wowk i øvrigt ikke, at det gør den store betydning, om det bliver det ene eller andet Kim Larsen-orkester, som betræder scenen til maj.

- Jeg er ret sikker på, at det, der er vigtigt for dem, der kommer og hører det her, er, at der kommer noget god Kim Larsen-musik. Ikke så meget om det er Peter & De Andre Kopier eller Midt Om Natten, der spiller det. Det vigtigste er, at det bliver leveret, for der er ingen af dem, der er den originale alligevel. Det er ikke dem, der sælger billetterne.

Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kirketur og Kingo-aften

Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce