Annonce
Odense

Få billetter tilbage: Sidste chance for partoutbilletter til Tinderbox 2019

Har man endnu ikke købt billet til året Tinderbox-festival, så er det ved at være sidste chance for at købe partoutbilletter. Arrangørerne melder, at der kun er få tilbage. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg.
Den femte årlige Tinderbox-festival er lige om hjørnet. Arrangørerne har netop meddelt, at der kun er få partoutbilletter tilbage.

Der er ikke mange dage til, før dørene til årets Tinderbox-festival åbner. Her kan navne som Miley Cyrus, Duran Duran, Neil Young, Swedish House Mafia, Billie Eilish og mange andre opleves, når tusindvis af gæster indtager Tusindårsskoven i Odense den 27.-29. juni 2019.

Foruden 60 musikalske navne på plakaten har Tinderbox Comedy også erhvervet sig store navne fra den danske comedy-scene som Mick Øgendahl og Christian Fuhlendorff. Derudover byder festivalen på et hav af andre spændende og underholdene events og tiltag over tre skønne dage på festivalen.

Har man endnu ikke sikret sig sine billetter til årets største musikalske begivenhed i byen, skal man til at finde pengepungen frem. Arrangørerne af festivalen har netop meldt ud, at der kun er få partoutbilletter til alle tre dage tilbage. Meddelelsen kommer blot en uge efter, festivalen meldte ud, at alle ambassadørbilletterne er udsolgte.

Sidste år på dette tidspunkt var alle partoutbilletterne til Tinderbox 2018 udsolgt. Det betød, at afventende fans måtte tage til takke med enkeltdagsbilletter.

Skal du sikre din billet til tre dages musik og oplevelser i Tusindårsskoven, skal du skynde dig at købe billet. Billetter til Tinderbox kan købes på Tinderbox.dk.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce