Annonce
Fyn

Ewii fejrer ny strategi med gratis fiber

Fire ud af fem husstande har i Trekantområdet mulighed for at koble sig på lynhurtige fiberforbindelser. Ewii A/S arbejder med en ny strategi, som blandt andet omfatter fibernettet, og det markerer man med tilbud om gratis tilslutning og forbrug i et halvt år. Foto: Ewii

Ved at tilbyde gratis fibernet i et halvt år håber Ewii at kunne koble flere på selskabets superhurtige net.

Annonce

Trekantområdet: EWIIs bestyrelse har godkendt en ny strategi for koncernen og markerer det med at tilbyde alle nye kunder til Ewii Bredbånd et halvt års gratis fibernet inklusiv gratis oprettelse. Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Fibernettet, der er fremtidens teknologi til datakommunikation, internet, gaming og streamning, kommer til at spille en fremtrædende rolle i EWIIs kommende strategi, der offentliggøres i forbindelse med præsentationen på repræsentantskabsmødet den 27. september.

- Men allerede nu ønsker vi at dele begejstringen over beslutningen om den nye strategi med alle i Trekantområdet, der overvejer at skifte til den fremtidssikrede teknologi, som det lynhurtige fibernet er, siger Mette Marie Ostenfeld, salgs- og kundedirektør i EWII.

Tilbuddet om et halvt års gratis fibernet gælder ved nyoprettelse inden udgangen af 2018 og i hele EWII Bredbånds dækningsområde i Trekantområdet.

Fibernettet kommer til at spille en fremtrædende rolle i Ewiis kommende strategi

Ewii Koncernen
Annonce

Nettet kan udvides

I Trekantområdet har hver fjerde ud af fem husstande mulighed for at koble sig på fibernettet.

- Vi er altid åbne for at levere fibernet til endnu flere områder, hvis tilstrækkeligt mange ønsker det. Vi kan nemlig se, at det er gået op for mange virksomheder og private brugere, at fiber er det bedste til bredbånd. Det er stabilt og bliver ikke påvirket af, om kollegaen, naboen eller familiemedlemmer bruger det samtidig, siger Mette Marie Ostenfeld.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Ambitioner for kunsten, ja tak

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

CORONAVIRUS

Live: Corona aflyser uddannelsesbesøg for tusindvis af elever

Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Annonce